Τέλειοι κοιλιακοί με προϊόντα SomatolineCosmeticMan

Κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει τέλειους κοιλιακούς. Τώρα υπάρχει τρόπος να τους αποκτήσετε χωρίς κόπο και ταλαιπωρία, χάρη στην μοναδική πρωτοπορία της Somatoline Cosmetic Man που απευθύνεται ειδικά στους άνδρες.

Ποιος είπε ότι τα καλλυντικά και οι κρέμες περιποίησης και αδυνατίσματος είναι μόνο για τις γυναίκες; Η Somatoline Cosmetic έρχεται να καταρρίψει τα ταμπού, παρουσιάζοντας την κορυφαία σειρά με προϊόντα τοπικού αδυνατίσματος για τον άνδρα.

Κλινικές μετρήσεις σε περισσότερους από 38 άνδρες απέδειξαν τα θαυματουργά αποτελέσματα που μπορεί να έχει η Somatoline Cosmetic Man στο δικό σας σώμα, βοηθώντας στην οριστική καταπολέμηση του τοπικού πάχους και την ανάδειξη των κοιλιακών μυών χωρίς κόπο.

Σας παρουσιάζουμε τα δύο προϊόντα που έχουν γίνει topseller παγκοσμίως από τους άνδρες που ενδιαφέρονται για το σώμα τους και θέλουν κοιλιακούς που μαγνητίζουν τα βλέμματα:

Το  Man Top Definition για τους κοιλιακούς είναι ένα εύκολα απορροφήσιμο τζελ, που βοηθά σημαντικά στη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στον άντρα και στην τόνωση της περιοχής των κοιλιακών, αναδεικνύοντας τον μυικό όγκο. Με την πρωτοποριακή καλλυντική του σύνθεση Men Definition-complex™ με καφεΐνη και καρνιτίνη έχει διπλή αποτελεσματική δράση. Καταρχάς συμβάλλει στη μείωση του συσσωρευμένου επιφανειακού τοπικού πάχους και επιπλέον επιδρά πάνω στους ιστούς του δέρματος συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της τονικότητάς  και της σφριγηλότητάς τους.Το Man Top Definition είναι ιδανικό για άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν συσσωρευμένο τοπικό πάχος στη μέση και την κοιλιά.

Product9014.Photo1.Original-750x750

Το δεύτερο θαυματουργό προϊόν της σειράς είναι η Εντατική Αγωγή Νύχτας για Κοιλιά και Μέση που στοχεύει τα σωσίβια και τα ψωμάκια όσο εσείς κοιμάστε. Συγκεκριμένα, τη νύχτα που το δέρμα χαλαρώνει, η κρέμα δρα σε βάθος και χτυπάει το συσσωρευμένο λίπος, ενώ χάρη στο πρωτοποριακό σύμπλεγμα Men Reduxplus-complex™ εξασφαλίζει ταχύτερη μείωση του τοπικού πάχους.

Το online φαρμακείο pharmacy on air σας προσφέρει τα παραπάνω προϊόντα, αλλά και πολλά άλλα που αφορούν την ανδρική περιποίηση, σε μεγάλες προσφορές! Μ’ ένα κλικ στην πόρτα σας!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »