Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της.

Η Bruna Luccas έγινε γνωστή για τις εντυπωσιακές της καμπύλες και το απίστευτα sexy γυμνασμένο κορμί της. Τα δύο αυτά δυνατά σημεία τής άνοιξαν διάπλατα το δρόμο του μόντελινγκ, όπου τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως fitness μοντέλο.

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, ενώ έχει μεγάλο σουξέ και στο Instagram. Και στο ανδρικό κοινό, που προτιμά τις γυμνασμένες γυναίκες.

Ο λογαριασμός της μετράει περισσότερους από 1 εκατ. followers, ενώ κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της τα likes «πέφτουν» βροχή. Και με μια ματιά στο account της δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο.

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι με μικροσκοπικά μπικίνι, που αναδεικνύουν τις θανατηφόρες καμπύλες και το γυμνασμένο κορμί της.

Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 1 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 2 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 3 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 4 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 5 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 6 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 7 Η Bruna Luccas με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. 8 Bruna Luccas

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital