Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics)

Η Bruna Rangel Lima στο πνεύμα των ημερών.

Ημέρες Χριστουγέννων και η Bruna Rangel Lima είπε να εναρμονιστεί με το κλίμα, δίνοντας στο λογαριασμό της στο Instagram έναν τόνο γιορτινό. Και οι followers της, που αγγίζουν τους 2,1 εκατ. συμφώνησαν ότι είναι μία… ζουμερή και σέξι Αγιοβασιλίτσα.

Άλλωστε, η εκρηκτική Βραζιλιάνα έχει γίνει διάσημη στα social media για τα πληθωρικά της προσόντα και τις εκρηκτικές της αναλογίες, που φροντίζει η ίδια να αναδεικνύει μέσα από σέξι πόζες.

Το 22χρονο μοντέλο fitness αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία, έχει ιταλική καταγωγή και ο συνδυασμός αυτός είναι… εκρηκτικός. Η Bruna Rangel Lima έχει λατρεία με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή και συχνά δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν στο προφίλ της ώστε να καλυτερεύσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Και πολλές από τις φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες την ώρα που γυμνάζεται. Οι περισσότερες, βέβαια, είναι με μικροσκοπικά μαγιό, που αναστατώνουν ευχάριστα τους followers της.

Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 1 Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 2 Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 3 Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 4 Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 5 Μία Αγιοβασιλίτσα από τη Βραζιλία (pics) 6

Πηγή

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital