Γυμναστήρια στην Αθήνα : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου

Το Gimnastirio.gr, το site που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Αττική σας έχει τη λύση για την καθημερινή σας εκγύμναση. Δεύτερη στάση : Αθήνα.

Στο δεύτερο μέρος του οδηγού μας θα βρεις τους καλύτερους χώρους για τη γυμναστική σου στην Αθήνα και… γύρω γύρω.

Επειδή τα γυμναστήρια, τα personal studios όσο πλησιάζουμε προς το κέντρο αρχίζουν και… ξεφεύγουν, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τους χώρους που είναι καλύτεροι για εσάς, αλλά και value for money βάσει των όσων παρέχουν!

Ας πάμε να δούμε ποιοι είναι οι καταλληλότεροι Fitness χώροι στην Αθήνα, στο δεύτερο μέρος του οδηγού μας!

Palestra Active – Γυμναστήρια Αθήνα

Γυμναστήρια στην Αθήνα : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 1

Το PALESTRA ACTIVE είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα, μηχανήματα και ελεύθερα βάρη και προσφέρει τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες fitness. Για την άνετη εξυπηρέτησή σου, τις καθημερινές η αίθουσα Fitness & Weights του PALESTRA ACTIVE λειτουργεί όλο το 24ωρο!

Hyper Progressive Gym – Γυμναστήρια Αθήνα

Hyper Progressive Gym 6

Το Hyper Progressive Gym παρέχει στους συνδρομητές του όλα τα καθιερωμένα ομαδικά προγράμματα, εναλλακτικά και ολιστικά προγράμματα από έμπειρους και καταξιωμένους instructors, ενώ στο γυμναστήριο θα βρείτε όλα τα κορυφαία μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης Cybex Eagle.

New York Club Power Gym – Γυμναστήρια Αθήνα

Γυμναστήρια στην Αθήνα : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 2

Το New York Club Power Gym είναι το πρώτο Power Gym της Ελλάδας σε αμερικάνικα πρότυπα. με έναν χώρο που καλύπτει τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι επαγγελματιών αθλητών. Πάντα υπό το βλέμμα έμπειρων επαγγελματιών προπονητών και ειδικών διατροφολόγων που αναλαμβάνουν την προσωπική αξιολόγηση των αθλούμενων. Μαθήματα pilates, yoga και ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στο New York Club Power Gym.

Revive Personal Training & Small Groups – Γυμναστήρια Αθήνα

Γυμναστήρια στην Αθήνα : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 3

Η ιδέα του Revive Personal Training & Small Groups δημιουργήθηκε πρωτίστως από το πάθος μας για το fitness, σε συνδυασμό με την θέληση και την γνώση. Mέσα από το fitness μπορεί ο καθένας μας να αλλάξει και να βελτιώσει την ζωή του παρέχοντας τις απαντήσεις και τους τρόπους ώστε να εξασφαλίσει υγεία, εκτόνωση από το στρες, ευρωστία και το σώμα που επιθυμεί να έχει. Πράγματα τα οποία είναι και τα κύρια ζητούμενα του κάθε γυμναζόμενου στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »