Be the one Number 1 (Ηλιούπολη)

Στο νεοσύστατο Personal Studio ” Be the one Number 1 ” στην Ηλιούπολη θα συναντήσετε έναν ωραίο χώρο, ολοκαίνουρια μηχανήματα και όργανα και θα ξεκινήσετε τη γυμναστική σας με στόχο τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας!

Οι ιθύνοντες του Be the one Number 1 αποφάσισαν το 2018 να ανοίξουν έναν νέο fitness χώρο στα νότια προάστια με σκοπό να δώσουν στους ασκούμενους την ευκαιρία να δουν το σώμα τους να αλλάζει γρήγορα, πάντα υπό τις οδηγίες των πιο έμπειρων γυμναστών και των πιο μοντέρνων μηχανημάτων.

Στο γυμναστήριο Be the one Number 1 θα βρείτε  5 stages εκγύμνασης :

  • Personal Training
  • Pilates Reformer
  • Functional Training
  • Super Hips & ABS
  • BE THE ONE πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης

Οι προπονήσεις γίνονται σε group έως 6 άτομα και η κάθε μία ξεχωριστά έχει τα δικά της οφέλη στη συνολική σας εκγύμναση.

Στο Be the one Number 1 στην Ηλιούπολη θα βρείτε ακόμα αίθουσα Spinning, καθώς και όλα τα σύγχρονα όργανα, όπως επίσης και ιμάντες TRX, λάστιχα, βαράκια, ζώνες και γιλέκα αντιστάσεων και εξελιγμένα όργανα αντιστάσεων σε ένα stage με γκαζόν και γηπεδικό ταρτάν.

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 337, Ηλιούπολη
T.K. 17343
Τηλ: 210.97.30.710 & 698.48.93.505
Site: www.betheonenumber1.gr
Facebook: Be the one Number1

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »