Revive Personal Training & Small Groups (Καλλιθέα)

Σκοπός του Revive Personal Training & Small Groups είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τους ασκούμενους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Την υγεία, την φυσική κατάστασή τους, αλλά και την αυτοπεποίθησή τους, μέσω των πλέον σύγχρονων μεθόδων προπόνησης και εκγύμνασης.

Η ιδέα του Revive Personal Training & Small Groups δημιουργήθηκε πρωτίστως από το πάθος μας για το fitness, σε συνδυασμό με την θέληση και την γνώση. Mέσα από το fitness μπορεί ο καθένας μας να αλλάξει και να βελτιώσει την ζωή του παρέχοντας τις απαντήσεις και τους τρόπους ώστε να εξασφαλίσει υγεία, εκτόνωση από το στρες, ευρωστία και το σώμα που επιθυμεί να έχει. Πράγματα τα οποία είναι και τα κύρια ζητούμενα του κάθε γυμναζόμενου στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Η ιδέα αυτή άλλωστε αποτυπώνεται στα μότο μας «Your Training, Our PasSion» και «Revive Yourself».

Εδώ συνδυάζουμε αποδοτική γυμναστική, προπόνηση και διασκέδαση, στον φιλικό και ολοκαίνουριο χώρο του REVIVE Personal Training & Small Groups.

Η αποδοτική γυμναστική διασφαλίζεται και επιτυγχάνεται με την προσωπική προπόνηση και τα ολιγομελή τμήματα που καθιερώνει το REVIVE Personal Training & Small Groups. Σκοπός μας είναι ο κάθε γυμναζόμενος να έχει τη μέγιστη επίβλεψη των εκπαιδευτών και της προπονητικής ομάδας του REVIVE Personal Training, εξασφαλίζοντας ότι θα επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του REVIVE Personal Training & Small Groups Studio είναι οι παρακάτω:

SEMI PERSONAL TRAINING (1-2 Άτομα)
REFORMER / MAT PILATES (Έως 4 Άτομα)

IKMF KRAV MAGA KIDS
IKMF KRAV MAGA ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΩΣ 10 ΑΤΟΜΑ
CROSS TRAINING CONCEPT
HIIT
TRX
ZUMBA
YOGA CONCEPT
BODY PUMP
TRAMPOLINE

Κλείσε δωρεάν δοκιμαστικό εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Επικοινωνία
Τηλ. 211.21.63.054
Σωκράτους 76 Καλλιθέα
Site: www.revivefitness.gr/
Facebook: RevivePersonalTraining


Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »