Δελτίο Τύπου

Το mad dog muay thai tournament 2 επιστρέφει πιο δυναμικό και φαντασμαγορικό από ποτέ..!

Στις 27 Απριλίου 2014 στο δημοτικό θέατρο Κιάτου σε έναν αμφιθεατρικό χώρο υπό την αιγίδα του Δήμου Συκιωνιων. Ο Kru Aννης Δομετιου με την στήριξη άλλων καταξιωμένων δασκάλων και προπονητών υπόσχεται να σας προσφέρει ένα πλούσιο θέαμα από εντυπωσιακούς αγώνες αληθινού muay thai.Μικροί και μεγάλοι πρωταθλητές θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να μας χαρίσουν μια απολαυστική αγωνιστικά βραδιά..!

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιέχει αγώνες επίδειξης για την προώθηση του αθλήματος(από τους μικρούς μας πρωταθλητές).Επίδειξη muay boran kai rum muay όπως και πολλούς δυνατούς αγώνες με τους καλύτερους αθλητές muay thai στην Ελλάδα..!!Θέλω να ευχαριστήσω την τοπική αυτοδιοίκηση την π.ο.κ. τους προπονητές και τους αθλητές που συμβάλουν στην διεξαγωγή των αγώνων..!!

Διαβάστε παρακάτω τα πρώτα ζευγάρια:

  • Βασέλα Ρογκάσκα (promaxos) vs Αναστασία Μπαλαξούρα (gladiators team)
  • Vitalic “iron head” Maimboroda (mad dog camp) vs Ζιούκας Σωτήρης (gladiators team)
  • Αχλαδά Δήμητρα (psilopatis camp) VS Έφη Παντελόγλου (mad dog camp)
  • Μαρίνος Βασίλης (psilopatis camp) VS Lasha Τouriasvili (hanuman)
  • Ρόβας Ανδρέας (mad dog camp) VS Σταυρουλάκης Γιώργος (psilopatis camp)
  • Χατζηβασιλείου Γρηγόρης (mad dog camp) vs Ψιλοπάτης Μιχάλης (psilopatis camp)

Πηγή: fightsports.gr