Η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει στις 25 Ιανουαρίου  στον τόπο που ξεκίνησε και αγαπήθηκε από το κοινό,το κλειστό Ολυμπιακό ακίνητο του Tae Kwon Do. To πιο εμπορικό και θεαματικό άθλημα στον κόσμο έχει κάνει πλέον αισθητή την εμφάνιση του στην Ελλάδα μέσω της κορυφαίας διοργάνωσης μικτών πολεμικών τεχνών GFC από το 2011. Ο εμπνευστής αυτής τη ιδέας Γιώργος Βεντούρας(Επιχειρηματίας, πρώην Αθλητής, Διατροφολόγος και Μάνατζερ),μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του δούλεψε και δουλεύει σκληρά για να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό ένα θέαμα που όμοιο του δεν έχουμε ξαναζήσει σε καμία μαχητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Φυσικά από ένα τόσο σπουδαίο Event δεν θα μπορούσαν να λείπουν oi εντυπωσιακοί αγώνες που μόνο στο άκουσμα τους αντιλαμβάνεται κανείς το θέαμα που θα παρακολουθήσει στις 25 Ιανουαρίου.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Αναλυτικά οι 8 ULTIMATE FIGHTS που θα πραγματοποιηθούν με κανόνες Full UFC, με αγκώνες δηλαδή και σε 3 πεντάλεπτους γύρους: -Tony Christodoulou VS Georgi “STANCEV” Stoyanov -Zurab Zarnadze VS Σταμάτης “DYNAMO” Μορούλης – Αλέξανδρος “The Great” Κοσπεντάρης VS Robert Organesian – Aλέξης “CAVALINHO” Νικολακόπουλος VS Χρήστος “LION SOUL” Πλάσαρης -Βασίλης “NORTH” Κακαρίκος VS Στέφανος Αποστολάκης -Γιώργος Πασχλίδης VS Georgi Papunaisvili -Aλέξης “THE FURIOUS KID” Σαββίδης VS Νίκος Μάνος -Θανάσης Dragnev VS Γιάννης Σαββέρας