Το Riaction Gym έκανε την εμφάνισή του το 2013 στην Καλλιθέα και ήδη μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό, αλλά έκανε (και κάνει) αισθητή την παρουσία του στο χώρο του Fitness. Πλέον ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι των νοτίων προαστίων το επιλέγουν για την εκγύμνασή τους.

Καταρτισμένοι γυμναστές αναλαμβάνουν καθημερινά την σωστή εκγύμναση των αθλούμενων και μέσα από τις οδηγίες τους, προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην επίτευξη των στόχων.

Στο Riaction Gym θα βρείτε υπηρεσίες όπως, Pilates, TRX και Aerial Fitness, ενώ υπάρχουν και τμήματα για τους μικρούς μας φίλους που περιλαμβάνουν εισαγωγή στη γυμναστική και ενόργανη.

Σε ότι αφορά το κομμάτι του TRX και BOSU να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο έχει τον αυθεντικό εξοπλισμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των ασκουμένων.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

Οι υπηρεσίες:

Pilates

TRX – BOSU

Aerial Fitness

Personal Training

Aerobic

Pilates για εκγύους

Riaction Gym λοιπόν, γιατί η γυμναστική είναι μια… αντίδραση!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Επικοινωνία
Τηλ: 213.02.91.112
Διεύθυνση: Χαροκόπου 65, Καλλιθέα – 3ος Όροφος
Site: http://www.riaction.gr/
Facebook: Riaction Gym