Το The Concept Terminal Gym στην Ηλιούπολη κάνει δώρο σε έναν τυχερό έναν μήνα συνδρομή που περιλαμβάνει Personal Training, Session Διατροφής καθώς και την εγγραφή. Ένα δώρο συνολικής αξίας 239€ μπορεί να γίνει δικό σου αρκεί να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

Το The Concept Terminal δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο… Είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Αν θες κι εσύ να ξεκινήσεις γυμναστική υπό τις οδηγίες των SENIOR TRAINERS του Studio One, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, κάνε Like στη σελίδα του The Concept Terminal Gym και συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί.

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...

 

Κάνε Like στη σελίδα:

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί:

Please wait...

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γεώργιος Παναγιώτου από τον Άγιο Δημήτριο. Σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία από το γυμναστήριο με τον νικητή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε αυτό το κείμενο την επομένη.

Καλή επιτυχία!