Το στούντιο στο Χαλάνδρι με υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Αντωνίου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προπονήσεις κάθε είδους με… personal χαρακτήρα.

Περάστε 30 λεπτά πάνω στην πλατφόρμα δόνησης με σωστή καθοδήγηση από εξειδικευμένους προπονητές, γνωρίστε την αποτελεσματική προπόνηση indoor cycling με το στατικό εργόμετρο ποδηλασίας και βάλτε το Bosu στην καθημερινή σας άσκηση.Πρόκειται για έναν τρόπο εκγύμνασης που γίνεται με την χρήση ειδικής μπάλας σε ασταθές περιβάλλον και βελτιώνει κατά πολύ την στάση του σώματος, αυξάνοντας παράλληλα την μυϊκότητα σε όλες τις μυϊκές ομάδες.

Για περαιτέρω μυϊκή ενδυνάμωση, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που συνδυάζει την πλατφόρμα δόνηση με τα ελεύθερα βάρη. Η εναλλαγή των ασκήσεων της κάθετης δόνησης και με τα ελεύθερα βάρη κατά την διάρκεια του προγράμματος δίνει στο σώμα του ασκουμένου τον μυϊκό τόνο που χρειάζεται για την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.

Τέλος, με το πρόγραμμα 360 A.C Workout, συνδυάζεται η πλατφόρμα δόνησης και το εργόμετρο spinning. Με μικρό διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις και συνεχείς εναλλαγές θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας έτσι τον μεταβολισμό σας.

Αν θέλετε τώρα κάτι πιο πολύπλοκο, μπορείτε να συνδυάσετε τρεις διαφορετικές μεθόδους προπόνησης με το Three Sixty Combo, κάνοντας ασκήσεις στην πλατφόρμα δόνησης, ελεύθερα βάρη και στο τέλος αερόβιο πρόγραμμα Spinning (indoor cycling). To συγκεκριμένο πρόγραμμα ενεργοποιεί όλο το μυϊκό σύστημα επιταχύνοντας έτσι τις καύσεις. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 45 λεπτά και η προτεινόμενη συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα.

Στο Threesixty studio η μία επίσκεψη κοστίζει 20€, το πακέτο των 12 επισκέψεων 180€, ενώ τα πακέτα των 37 και 72 επισκέψεων 480€ και 750€ αντίστοιχα. Τέλος, το ετήσιο πακέτο θα σας κοστίσει 1200€.

 

Υπερεσείες

Συνεδρία Δόνησης – Whole Body Vibration

Indoor Cycling – Εργόμετρο Ποδηλασίας

Bosu – Βoth Sides Up – Balance Trainer

Three Syxty Combo

Κυτταρίτιδα – Λιποδιάλυση – 360 A.C Workout

Μυική Ενδυνάμωση -Σύσφιξη

 

Εμπορικό Κέντρο Platon plaza,

Πλάτωνος 7, Χαλάνδρι.

Τηλ. 210- 6857770 / 6938903809

Facebook: Three Sixty