Υπερτροφές από OLABIO – Μία μεγάλη ποικιλία στην πόρτα σας

Τα Superfoods, ή υπερτροφές όπως τις ονομάζουμε στα ελληνικά, έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες τροφές. Προσφέρουν:

  • Zωτικότητα
  • Ευεξία
  • Βελτίωση της συνολικής υγείας
  • Αποτοξίνωση

Αντί να στρέφεστε λοιπόν σε διατροφικές λύσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα, μπορείτε να επιλέξετε υπερτροφές, οι οποίες είναι απόλυτα φυσικές και ενισχύουν την υγεία του οργανισμού σας!

Ποια είδη προτείνονται κατευθείαν από την φύση;

Βατόμουρα: Περιέχουν πολλές αντιμικροβιακές ουσίες και είναι 100% αντιοξειδωτικά, βελτιώνοντας την όραση.

Πράσινα λαχανικά: Μειώνουν τον ρυθμό της γήρανσης και βοηθάνε σε προβλήματα βρογχίτιδας. Επίσης έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Σολομός: Βελτιώνει την μνήμη, μειώνει την χοληστερίνη και βοηθάει κατά της κατάθλιψης.

Αμύγδαλα και ξηροί καρποί: Η πρωτεΐνη, η βιταμίνη Ε, το μαγνήσιο και το φώσφορο, προστατεύουν από κάποιες μορφές καρκίνου. Ειδικά τα αμύγδαλα μπορούν να ελέγχουν την πείνα, αποφεύγοντας την κατανάλωση πολλών θερμίδων.

Υπερτροφές από το OLABIO, τι μπορείτε να βρείτε:

  • Σπόροι κακάο

Το αειθαλές αυτό φυτό ευδοκιμεί σε πολύ θερμά κλίματα και ο καρπός του είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες, βιταμίνη Α και Ε. Προτιμήστε τους σπόρους από την καβουρδισμένη μορφή, για καλύτερα αποτελέσματα.

  • Ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αυξάνει τον μεταβολισμό, βελτιώνει την μνήμη και βοηθάει το δέρμα να είναι πιο υγιές.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ είναι γνωστή για την ποικιλία, την ποιότητα και τις τιμές που προσφέρει σε μία μεγάλη κλίμακα βιολογικών προϊόντων, υπερτροφών και ειδών από πολλές και ξεχωριστές ποικιλίες από όλες τις χώρες του εξωτερικού.

 

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE