Το πολυαναμενόμενο Bazaar της Bodytalk επιστρέφει από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου

Για ένα τετραήμερο και πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το Bazaar που έγινε θεσμός επιστρέφει φέτος ακόμα μεγαλύτερο με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%!

Το bazaar που έγινε θεσμός επιστρέφει ακόμα μεγαλύτερο, στα κεντρικά γραφεία της Bodytalk για ατέλειωτο χειμερινό shopping.

Ήρθε λοιπόν η ώρα, να ανανεώσετε την αθλητική σας γκαρνταρόμπα, να αποκτήσετε τα πιο cool items της αγοράς στις πιο super τιμές και να προετοιμαστείτε για τον παγωμένο χειμώνα που ακολουθεί. Αγαπάτε την γυμναστική; Στο bazaar θα βρείτε ρούχα που θα συνοδεύσουν άψογα την κάθε σας προπόνηση, σε καταπληκτικές τιμές. Είστε fun μιας casual καθημερινότητας; Επωφεληθείτε από τις προσφορές και αποκτήστε ρούχα που θα σας ντύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

bodytalk bazaar

Μην το χάσετε και ελάτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας BODYTALK προϊόντα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί από χειμερινές και καλοκαιρινές σεζόν με προσφορές που αγγίζουν το -70%.

Πότε; 30 Νοεμβρίου 2017 – 3 Δεκεμβρίου 2017

Που; Λεωφόρος Ειρήνης 36, Ταύρος, Κεντρικά Γραφεία BODYTALK

Ώρες λειτουργίας; Καθημερινές, 10:00 – 20:00 και Σ/Κ, 10:00 – 18:00

Σας περιμένουμε!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE