Δωροεπιταγή -10€ σε όλες τις προσφορές γυμναστηρίων.

προσφορές γυμναστηρίων



Το Gym Offers… αποκαλύπτεται και σας δίνει έκπτωση -10€ στις ήδη εκπτωτικές προσφορές γυμναστηρίων που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας!

Το Gym Offers είναι αυτό που νομίζετε. Όλοι οι κορυφαίοι Fitness χώροι συγκεντρωμένοι σε μία ιστοσελίδα, με δεκάδες προσφορές για Open Gym, Ομαδικά Προγράμματα, Pilates Reformer, Yoga κ.ά. Και όλα αυτά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

ΕΚΠΤΩΣΗ -10€ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ GYM OFFERS ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ

Εδώ θα βρείτε προσφορές Γυμναστηρίων, Personal Studios, Σχολών Χορού, Πολεμικών Τεχνών και πολλές ακόμα ασυναγώνιστες combo προσφορές σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Με την καταχώριση του εκπτωτικού κωδικού gymdiscount10 στο αντίστοιχο πεδίο του checkout αποκτάτε αυτόματα την έκπτωση -10€ σε οποιαδήποτε προσφορά σας ενδιαφέρει.

Όροι Χρήσης εκπτωτικού κωδικού :

  • Ο κωδικός θα ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για απεριόριστες αγορές.
  • Ο κωδικός ισχύει εφαρμόζεται στη συνολική παραγγελία και όχι ανά voucher ( π.χ. Εάν έχετε στο καλάθι σας 2 προϊόντα και πάνω, η έκπτωση -10€ θα εφαρμοστεί στο τελικό ποσό ).
  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό μόνο μία φορά.

 

Δείτε όλες τις προσφορές εδώ!!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE