Πώς έχασε 35 κιλά η Κέλλυ

Η Κέλλυ Κελεκίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Like μίλησε ανοιχτά για την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες που συνάντησε, ενώ αποκάλυψε το σημερινό της βάρος και το καθημερινό διαιτολόγιό της.

«Μετά από μία εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει το σώμα σου στην αρχική του μορφή. Και προσωπικά χαίρομαι που έχω καταφέρει μετά από 35 κιλά που πήρα, να επανέλθω στα αρχικά μου κιλά που είναι 52-53» , είπε η γνωστή τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Με βοήθησε ότι έτρωγα πάρα πολλά λαχανικά και για έναν χρόνο περίπου θήλαζα τον μικρό. Αυτό βοήθησε τον μεταβολισμό μου».

Πώς έχασε 35 κιλά η Κέλλυ 1

Για τις τροφές που προτιμά σήμερα, η Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες».

Όσο για το πόσο ασκείται σήμερα, η ίδια ανέφερε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν το πολυαγαπάω το γυμναστήριο. Μικρή έκανα 8 χρόνια ενόργανη γυμναστική, οπότε στο σώμα μου υπάρχει αυτή η υποδομή και το σώμα δεν ξεχνά ποτέ».

Τέλος, η Κέλλυ Κελεκίδου μοιράστηκε αναλυτικά το καθημερινό της διαιτολόγιο: «Το πρωί που σηκώνομαι θα φάω ένα τοστ, άλλες φορές δημητριακά με γάλα, μέλι και φρούτα. Τώρα το καλοκαίρι με τραβάει το γάλα με τα δημητριακά επειδή είναι δροσερό και βάζω μέσα μπανάνα, φράουλα ή και με μια κουταλιά μέλι που σου δίνει ενέργεια. Μετά όταν θα ξαναπεινάσω, θα τσιμπολογήσω 5 αμύγδαλα, ενώ το μεσημέρι από ό,τι μαγειρέψω θα βάλω μια μερίδα. Τρώω κανονικά τη σαλάτα μου και το απόγευμα θα φάω κανένα τοστ ή αν βγούμε έξω το βράδυ θα φάω ψητό με σαλάτα. Γενικά αγαπώ πολύ τα τυριά, οπότε θα κοιτάξω να ξεγελάσω τον εαυτό μου και με τυριά».

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital