Καλοκαιρινό sex: Πώς να το κάνεις (με ασφάλεια) παντού!

Το καλοκαιράκι- και οι διακοπές- είναι η ιδανική περιόδος για να εξασφαλίσεις «ποικιλία» στην ερωτική πράξη. Και όταν λέμε «ποικιλία», δεν αναφερόμαστε –απαραίτητα- στους συντρόφους…

Μπορείς, βεβαίως, να είσαι ελεύθερη. Και να σου επιτρέπεται και αυτό. Πόσο μάλλον, αν είσαι σε διακοπές και μια σύντομη «περιπέτεια» είναι ένας από τους καλοκαιρινούς σου στόχους. Μπορεί, όμως, να είσαι σε σχέση και να θες με τον σύντροφό σου να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Ο καιρός πάντως το επιτρέπει να πάρετε τις… αλάνες, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε στο νου σου σας κάποια πράγματα.

1. Στο νερό: Το καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και η θάλασσα ανοίγει την όρεξη. Πριν όμως βρεθείς μέσα στο νερό, με τα πόδια σου σε θέση… μάχης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το σεξ στο νερό δεν επιτρέπει τη χρήση προφυλακτικού και επίσης το νερό εμποδίζει τη φυσική σου λίπανση στην περιοχή. Η δική μας πρόταση; Ξεκινήστε τα προκαταρτικά εντός και ολοκληρώστε εκτός υγρού στοιχείου.

2. Στην παραλία: Σε συνέχεια του προηγουμένου, γι’ αυτό λοιπόν υπάρχει πάντα η άμμος ή το βοτσαλάκι. Για να υποδεχτεί τους ρομαντικούς και… ετοιμοπόλεμους εραστές. Αν η παραλία είναι ερημική, σαφώς δεν έχετε πρόβλημα. Αν όχι, πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Για αρχή, απομακρυνθείτε σε πιο απόμερα σημεία. Επίσης, καλού – κακού, ρίξτε και μια πετσετούλα ή κουβερτούλα πάνω σας γιατί οι λουόμενοι συνηθίζουν να κάνουν περατζάδες.

3. Σε μια σκηνή: Προφανώς, μέσα στη σκηνή είστε στα «ιδιαίτερα» σας και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Ωστόσο, η σκηνή δεν έχει μόνωση – οπότε κράτα τη φωνή σου λίγο χαμηλή αν δεν θες να γίνεις η ατραξιόν του camping- και δεύτερον καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά… ακροβατικά και το έντονο ταρακούνημα αν δεν θέλετε να βρεθείτε τυλιγμένοι μ” αυτή – και να γίνετε και πάλι η ατραξιόν.

4. Στο δάσος: Εντάξει, δεν είστε της θάλασσας, αλλά του βουνού. Και εντάξει, δεν είναι πρωτότυπο ή πρωτάκουστο το να θέλει κάποιος να κάνει σεξ στη φύση. Επειδή, όμως, στα βουνά τον πρώτο λόγο έχουν οι ορειβάτες και οι πεζοπόροι, φροντίστε να μην είστε εντελώς γυμνοί στη φυσή- πριν βρεθείτε μπροστά στα έκπληκτα μάτια κάποιου που μόλις έχει διανύσει χιλιόμετρα περπατώντας. Επίσης, προσοχή στη χλωρίδα και την πανίδα της φύσης γιατί από το πουθενά μπορείτε να βρεθείτε με κανένα τσίμπημα, κνησμό και ό,τι άλλο.

5. Μετά από μεθύσι: Καλοκαίρι σημαίνει κοκτέιλ και μπυρίτσες που ποτέ δεν είναι λιγότερα από ένα- σε μια βραδιά. Αν έχετε αυτή την ελαφρά ζαλάδα του ποτού, τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα να απολαύσετε το σεξ, απλά αποφύγετε τις πολύ έντονες και άβολες στάσεις. Μάλιστα, ο ύπνος αμέσως μετά θα σας φανεί τόσο γλυκός. Αν πάλι έχετε μεθύσει για τα καλά… όχι, δεν υπάρχει λύση, κοιμηθείτε και τα λέμε απ’ αύριο- και αφού έχει περάσει το hangover.

6. Σε ένα μουσικό Φεστιβάλ: Έτσι είναι αυτά τα Φεστιβάλ, χορεύεις, τραγουδάς, γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις. Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλα αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιον που μόλις γνώρισες. Η βασική σου ανησυχία εδώ θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα έχεις την ερωτική σου περιπέτεια, αλλά και ο τύπος που παραμονεύει με το κινητό για να αναβάσει το «ενσταντανέ» στο Instagram με τη λεζάντα «κοίτα τι πέτυχα!».

7. Σε μια βάρκα: Άλλη μία άκρως καλοκαιρινή και ρομαντική επιλογή. Φρόντισε μόνο, αν έχετε ανοιχτεί στα βαθιά, να έχεις πάρει μια δραμαμίνη γιατί μία το κούνημα της βάρκας, μία το κούνημα το δικό σας δεν απέχεις πολύ από τη ναυτία.

8. Μετά από ηλιοθεραπεία: Το ελαφρύ κάψιμο από τον ήλιο το αγαπάς, το θες, το επιδιώκεις. Και μπορεί εσύ να πήρες ένα πρώτο χρωματάκι, αλλά ξεχνάς ότι η τριβή των σωμάτων σας κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα κάνει την προσπάθειά σας για σεξ μετά την ηλιοθεραπεία. Σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε μια χαλαρή στάση 69 ή απλά ικανοποιείστε ο ένας τον άλλο… στοματικά.

9. Όταν έχει χαλάσει το κλιματιστικό: Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίρνεις… φωτιά όταν ήδη έξω είναι… φωτιά και δεν έχεις πώς να δροσιστείς. Σε αυτή τη περίπτωση, βγάλτε από την κατάψυξη τα παγάκια – και κάνε «παιχνίδι»- ή απλά μπείτε κάτω από το ντουζ.

10. Σε μια αιώρα ή κούνια στο μπαλκόνι: Οι αιώρες δεν είναι πολύ βολικές, ενιότε ούτε σταθερές. Οι κούνιες είναι πιο σταθερές αλλά… κουνάνε. Το σεξ στο μπαλκόνι, γενικώς, είναι μια ωραία ιδέα, αλλά θα πρέπει να έχεις τα φώτα σβηστά και φυσικά η γειτονιά να έχει πέσει για ύπνο.

Πηγή: joytv.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »