Judo-Kallithea (Καλλιθέα)

 

 

O προπονητής Γεώργιος Βασιλακόπουλος δημιούργησε έναν χώρο απλό και άνετο προκειμένου άνθρωποι κάθε ηλικίας να μπορούν να προπονούνται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αποτελεί χαρά μας, να μας επισκεφτείτε για να παρακολουθήσετε από κοντά τις προπονήσεις μας και γιατί όχι να γίνετε μέλη της σχολή μας.

Το ντότζο μας (στα ιαπωνικά ο χώρος προπόνησης πολεμικών τεχνών), είναι ένας χώρος άνετος και απόλυτα λειτουργικός με το καλύτερης ποιότητας τατάμι για ασφάλεια στις προπονήσεις.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλλιθέας είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

 

Τι προσφέρει το τζούντο;

Κατά τον ιδρυτή του Τζούντο Τζίγκορο Κάνο:

“Το Τζούντο είναι ο τρόπος της αποτελεσματικής χρήσεως της σωματικής και πνευματικής δυνάμεως. Η εκπαίδευση σε επιθέσεις και σε άμυνα εξευγενίζει το σώμα και την ψυχή και βοηθάει στo να κάνει κανείς κτήμα του την αληθινή πνευματική φύση του Τζούντο.

Με αυτό τον τρόπο γίνεται κανείς ικανός να τελειοποιήσει το χαρακτήρα του και να συνεισφέρει κάτι αξιόλογο στην κοινωνία. Αυτός είναι και ο τελικός σκοπός του Τζούντο.”

Ο καθένας που θέλει να ακολουθήσει μια εκπαίδευση στο Τζούντο, πρέπει πάνω απ’ όλα να έχει αυτό το δίδαγμα στη καρδιά του.

 

 

Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τα ωράρια εργασίας τόσο των ενηλίκων όσο και των νέων σε ηλικία μαθητών οι ώρες των προπονήσεων εντός της εβδομάδος είναι αποκλειστικά απογευματινές

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων Judo

black-two-simple-man-sports-judo-men-martial-arts-practice_t κατάλογος

 

 

Τμήμα Ενηλίκων

Δευτέρα: 19.30 εώς 21.00

Τετάρτη: 19.30 εώς 21.00

Παρασκευή: 19.30 εώς 21.00

Σάββατο: 11.00 εώς 13.00 *

ΠαιδικόΤμήμα

Δευτέρα: 18.00 εώς 19.00

Τετάρτη: 18.00 εώς 19.00

Παρασκευή : 18.00 εώς 19.00

 

 Διεύθυνση: Δημητρακοπούλου 30 – Καλλιθέα

Τηλ.: 2109593506
Κιν.: 6941688322 (judo)

F.B: Σχολη Judo  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE