Ιδανική ένδυση για skateboard – Πως να ντυθείτε από την κορφή ως τα νύχια

Το skateboard είναι μία αρκετά δημοφιλής δραστηριότητα, η οποία έχει ιστορικό πλαίσιο και έχει συναρπάσει από παλαιότερα τους teens κάθε περιόδου.

Η ιστορία του ξεκινάει από τους σέρφερ της Καλιφόρνια, οι οποίοι εκτός από το να δαμάζουν τα κύματα ξεκίνησαν να κάνουν skate στον δρόμο. Οι πρώτες σανίδες ήταν κατασκευασμένες από ξύλο και είχαν ενσωματωμένα ροδάκια.

Στις μέρες μας προτιμάται κατά κόρον το street skateboarding, σε διάφορες πίστες ακόμα και πλατείες της κάθε γειτονιάς, δελεάζοντας ακόμα περισσότερο νέους και νέες.

Ποιο είναι το στυλ του σύγχρονου skater, το οποίο υιοθετείται ολοένα και περισσότερο;

Επιλέξτε το σωστό παντελόνι

Σε γενικές γραμμές αυτό που χρειάζεστε είναι ένα παντελόνι ή μία φόρμα που να είναι άνετα!

SM547A-270x320

Ένα classic τζιν σε loose γραμμή, είναι αυτό που σίγουρα θα σας ταιριάξει και θα σας χαρίσει την ευκολία που ψάχνετε για να κινείστε εύκολα πάνω στην σανίδα σας. Πρόκειται για ένα παντελόνι, με ξεβάμματα που βρίσκεται σε χαμηλή τιμή. Δείτε και άλλα προϊόντα Horsefeathers  και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

3429_0-270x320

Ιδανικό για outdoor activities! Το φούτερ της Forum σας ζεσταίνει και παράλληλα σας δίνει την άνεση που χρειάζεστε. Μπορείτε να φοράτε την κουκούλα για περισσότερο στυλ, ακολουθώντας το στυλ όλων των skaters.

5120_0-270x320

Σίγουρα το αδιάβροχο τζάκετ με επένδυση της Foursquare δεν θα σας περάσει αδιάφορο!

tricks-stairway-complete-skateboard---8-270x320

Βρείτε την σανίδα σας, online, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Είναι γεγονός, ότι η σανίδα είναι το ζητούμενο, το πως θα πατάτε πάνω της, τι διαστάσεις θα έχει και αν τελικά μπορεί να σας προσφέρει αυτό που θέλετε στις εξορμήσεις σας μαζί της. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και την θήκη για το skate σας από την Gravity .

Ιδανικά αξεσουάρ

MILLER_PRO-HELMET-NAVY_MID-SIDE-270x320

Όσο εμπειρία και να έχετε, μην ξεχνάτε ότι οι δύο ρόδες, μπορεί να μην σας προσφέρουν την καλύτερη ισορροπία πάντα, για αυτό το κράνος εκτός από στυλ σας δίνει και την απαραίτητη ασφάλεια.

Το SkateShop σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αθλητικό εξοπλισμό, ώστε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια και …στυλ τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE