Στο DiBeauty στο Παγκράτι θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες αισθητικής που ψάχνετε

Σε έναν πολυτελή και σύγχρονο χώρο στο Παγκράτι στεγάζεται το πρότυπο κέντρο Di Beauty που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής. Το κέντρο στελεχώνεται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό και αισθητικούς  και διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες  όλων των ηλικιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ομορφιάς και υγείας.

Μοναδικός σκοπός του DiBeauty είναι να προσφέρει υψηλή ποιότητα και φροντίδα για το δέρμα σας, θεραπείες αντιγήρανσης και ανανέωσης, σχεδιασμένες  και εξατομικευμένες στις ανάγκες σας.

Στο  Κέντρο μας αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλα τα αισθητικά  προβλήματα, όπως ευρυαγγείες, πανάδες, κηλίδες, ρυτίδες, διευρυμένους πόρους, χαλάρωση και θαμπή επιδερμίδα.

Αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα ακμής και των ουλών της, καθώς επίσης εφαρμόζουμε εξελιγμένες θεραπείες στα προβλήματα των ραγάδων και της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες για την τριχόπτωση, και ολοκληρωμένες λύσεις για το σώμα , όπως : την τοπική λιποδιάλυση, την σύσφιγξη στους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά και τα μπράτσα.

Στην DiBeauty η ιατρική επιστήμη και η εμπειρία  συναντούν την τεχνολογία και την αισθητική. Σε εμάς θα ανακαλύψετε τον κόσμο της ομορφιάς και της ολοκληρωμένης υγείας, από την βασική περιποίηση του δέρματος σας  έως τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες που χρειάζεστε.

Η DiBeauty διαθέτει σύγχρονους χώρους  που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές  απαιτήσεις σας, για την αντιμετώπιση και την θεραπεία των αισθητικών προβλημάτων σας. 

Στο Κέντρο μας θα αντιμετωπίσουμε και θα δώσουμε την λύση στο πρόβλημα σας με υπευθυνότητα,θεραπείες και εφαρμογές  τελευταίας τεχνολογίας.  

Στην DiBeauty θα σας εξυπηρετήσουμε και θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, εξατομικευμένα  με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και θεραπεία σας.

Επικοινωνία

Τηλ: 211 8500 800

Ευτυχίδου 47, Παγκράτι

Site: dibeauty.gr

Facebook: DiBeauty


Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE