Blue Swimming Center (Αχαρνές)

Blue Swimming Center 6

Το Blue Swimming Center στο Μενίδι είναι ένα ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο κολύμβησης και εκμάθησης και ο ιδανικός χώρος για να ξεκινήσει το παιδί σας ή ακόμα κι εσείς κολύμπι.

Η επαφή του ανθρώπου με το νερό ξεκινάει από πολύ νωρίς. Από τις πρώτες κιόλας μέρες ένα παιδί χαλαρώνει και νιώθει οικεία μέσα στο νερό και δεν θα λέγαμε πως αλλάζουν και πολλά πράγματα μεγαλώνοντας.

Με τρεις θερμαινόμενες πισίνες (Μία πισίνα αποκλειστικά για το baby swimming, μία πισίνα ρηχή όπου πραγματοποιούνται μαθήματα aqua aerobic καθώς και το  mini swimming  και μία πισίνα 25m για τους ενήλικες) κι έμπειρο προσωπικό, το Blue Swimming Center προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στο… υδάτινο στοιχείο.

Με μια σύγχρονη οικολογική μέθοδο συντήρησης (ηλεκτρόλυση άλατος)με τέσσερα μεγάλα αποδυτήρια ενηλίκων και παιδιών και με πέντε ανεξάρτητες ειδικές καμπίνες για τα βρέφη-νήπια, δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις για ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Ο καθαρισμός των αποδυτηρίων πραγματοποιείται από ειδικά οικολογικά προϊόντα καθαρισμού δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Υπηρεσίες

  • Βρεφική Κολύμβηση
  • Ακαδημίες Κολύμβησης
  • Κολύμβηση Ενηλίκων
  • Aqua Aerobic

Σκρέκη (Μόλας 78)
T.K. 13672, Αχαρνές
Τηλ: 213.04.43.971
Facebook: Blue Swimming Center
Site: http://www.blueswim.gr/

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE