Αθλητικά συμπληρώματα για ενέργεια και μυϊκή αποκατάσταση

Οι αθλητές είναι μία ιδιαίτερη πληθυσμιακή ομάδα που έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την διατροφή για τις επιδόσεις της προπόνησης, ως προς τις επιλογές στα διάφορα τρόφιμα και ποτά, ακόμα και στις επιλογές για τις ώρες ύπνου. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα παράλληλα με τον μειωμένο ελεύθερο χρόνο για τις απαραίτητες προπονήσεις, έχουν φέρει στο προσκήνιο πολλά συμπληρώματα ζωής και υπερτροφές για αθλητές, σε περίοπτη θέση στο καθημερινό διαιτολόγιο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα lifehelp.gr σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από συμπληρώματα διατροφής, τα οποία προσφέρουν ένα μεγάλο δώρο στον οργανισμό σας.

Για ενέργεια, επιλέξτε ένα από τα ενεργειακά ποτάτης VYOMAX. Το MAXICARBS ENERGY DRINK 500ml strawberry είναι ιδανικό τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την προπόνηση. Ξεδιψάει και παράλληλα έχει υπέροχη γεύση.

Για μυϊκή αποκατάσταση, μπορείτε να επαναπαυτείτε σε μία μπάρα πρωτεΐνης με σόγια ειδικά ενισχυμένη με όλα τα συστατικά που πρέπει για την αναπλήρωση του μυϊκού σας ιστού. Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μπάρες της FITCO και της VYOMAX εδώ

Συμπεριλάβετε και τις υπερτροφές στο παιχνίδι…

Δύο επιλογές που θα σας αποζημιώσουν στην επίδοση!

  • MACA 150gr

Αυξήστε την ενέργειά σας άμεσα! Ειδικά οι άνδρες αθλητές μπορούν να επωφεληθούν, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι η Macaβοηθάει στην ποιότητα του σπέρματος και παράλληλά οξυγονώνει το αίμα. Τέλος, έχει την δυνατότητα να αλλάξει αποτελεσματικά την λειτουργικότητα του οργανισμού σας.

rainforest_foods_spirulina_powder

SPIRULINA 200g

Περιέχει μία ομάδα από θρεπτικά συστατικά που μπορούν να προσφέρουν ενίσχυση στις αθλητικές σας δραστηριότητες, αλλάζοντας τις αντοχές σας προς το καλύτερο. Έχει υψηλή βιολογική αξία σε πρωτεΐνη και αποτελεί ένα άψογο συμπλήρωμα. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να καταπολεμήσει το άγχος της επίδοσης που ως επί το πλείστον έχουν όλοι οι αθλητές.

 


 

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE