ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ (ΣΤΑΔΙΟ ΟΑΚΑ)

Έναν υπερσύγχρονο χώρο φιλοξενεί το ΟΑΚΑ, το Αρένα ΟΑΚΑ του Γιώργου Μπαλωμένου και του Κώστα Παππά.

Το ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, άνετο και λιτό, άρτια εξοπλισμένο με όλα τα όργανα για κάθε απαίτηση λειτουργικής προπόνησης. Παρέχει δωρεάν πάρκινγκ και ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι προπονητές παρέχουν τη μέγιστη προσοχή και καθοδήγηση σε προσωπικό κ ομαδικό επίπεδο με στόχο να δείτε το σώμα σας να αλλάζει,τη διατήρηση της υγείας κ τη βελτίωση της αντοχής κ της δύναμης. 

 Personal training:

Ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, επίπεδο φυσικής κατάστασης. Χαρακτηριστικό μας η άμεση επικοινωνία κ η ατομική επίβλεψη. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ατομικού προγράμματος ή μικρών τμημάτων 2-3 ατόμων. Ο σχεδιασμός του δικού σας προγράμματος γίνεται από ειδικευμένους προπονητές (ακόμα κ στην περίπτωση κάποιας χρόνιας πάθησης) σύμφωνα με τις ανάγκες σας για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, διατήρηση της υγείας, ενδυνάμωση κ σε συνεργασία με διατροφολόγο κ γιατρό στη περίπτωση που θέλετε απώλεια βάρους.

FiTathlon Cross Training:

Ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης όλου του σώματος ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυσική κατάσταση. Πρόκειται για προπονητικό πρόγραμμα σε σταθμούς που συνδυάζει stretching, yoga, pilates, TRX, βάρη, σχοινιά για γρήγορο κάψιμο λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, ανάπτυξη μυϊκής δύναμης κ αντοχής. Το σώμα σας αλλάζει μετά από ένα μήνα προπόνησης.

SURFNET

O πιο πρωτοποριακός & σύγχρονος τρόπος άσκησης που έρχεται από την Αμερική!! Γυμναστείτε στο ARENA oaka με το surfnet & δείτε το σώμα σας να αλλάζει σε δύο μήνες! Το surfnet είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος άσκησης που συνδυάζει ενδυνάμωση, ανάπτυξη ισορροπίας, ευλιγισίας κ δύναμης. Με το σύστημα surfnet ολόκληρο το σώμα γυμνάζεται σε όλες τις κατευθύνσεις, σε αντίθεση με άλλα συστήματα άσκησης δύο κατευθύνσεων. Κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά για γκρουπ δύο ατόμων ή personal.

12804343_520032748200350_29858421_n

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΩΡΕΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 Επικοινωνία

ΤΗΛ: 698.60.99.129

FACEBOOK: ArenaOakaStadium

SITE: www.arena-oaka.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE