Αφιέρωμα : Workout Hall – Άλιμος

 

Ρόδων 6 & Κυβέλης, Άλιμος τηλ. 210 99 02 038 – 6980 04 09 99

Μετά το 2008 και την εξέλιξη του το 2010 την 1η Απριλίου 2013 στον Άλιμο άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο προπονητήριο στην Ελλάδα εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο την ιδέα της αποτελεσματικής εκγύμνασης διατηρώντας πάντα το ύφος και την φιλοσοφία του Workout Hall και των δημιουργών του Ευγένιου & Παύλου Μπράτου. Γεννημένοι στην Ρωσία με έντονη αθλητική παιδεία από τα πρώτα τους χρόνια , αθλητές με Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές νίκες στο Box & το Kick Boxκαι προπονητική εμπειρία μεγαλύτερη των δέκα ετών ήρθαν και αλλάζουν τα δεδομένα στην καθημερινή μας εκγύμναση.

Στο βιομηχανικό κτήριο της Ρόδων 6 στον Άλιμο το Box & το Kick Box συνεχίζουν την παράδοση στο πρώτο επίπεδο 1.000τμ. Δύο Ολυμπιακά Ring & πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα με συνεχή παρακολούθηση απο προπονητές ανεβάζουν το πήχη ψιλότερα από εκεί που τα σημερινά δεδομένα μας άφηναν να φανταστούμε. 

Στον ίδιο χώρο μισό κλειστό γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο και μπασκέτα με σπαστό στεφάνι για χρήση 90’ λεπτών σε προκαλεί να ετοιμάσεις την ομάδα σου. ‘Ηδη το πρώτο πρωτάθλημα μονού ξεκινά στις 03/03 με χρηματικό έπαθλο για την πρωτη ομάδα!

Στο δεύτερο επίπεδο κάνει την εμφάνιση του το Workout Training,

Workout Training η προπόνηση που στηρίζεται στο ελεύθερο βάρος του σώματος του αθλητή και έχει ως σκοπό να γυμνάσει περισσότερες μυϊκές ομάδες σε λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι ο αθλούμενος να έχει μεγαλύτερες καύσεις λίπους, ταχύτερη ενδυνάμωση του μυϊκού ιστό, ευλυγισία και άριστη νευρομυϊκή συναρμογή. Μια ώρα προπόνησης μετατρέπεται σε δράση – απόδραση απο την ρουτίνα της καθημερινότητας γεμίζοντας ευεξία των αθλούμενο αλλά και εμφανίζοντας του άμεσα τα αποτελέσματα. Σε αίθουσα 1.700 τμ με εξοπλισμό που κανένα άλλο προπονητήριο πανευρωπαϊκά δεν διαθέτει και με όλες τις προδιαγραφές ώστε να επιτυγχάνεται άρτιο αποτέλεσμα με ασφάλεια. Το ομαδικό πρόγραμμα παρακολουθείται απο τρεις προπονητές με καθημερινή εναλλαγή ασκήσεων και χωρίζεται σε levels ανάλογα το επίπεδο ώστε όλοι να μπορούν να το παρακολουθήσουν ασχέτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Στα παιδικά τμήματα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην νευρομυϊκή συναρμογή του παιδιού, την ομαδικότητα, την πειθαρχία και την εκτόνωση.

Εκτός το ομαδικά, το personal και τα παιδικά ειδικό προπονητικό team του Workout Hall αναλαμβάνει την προετοιμασία ομάδων, την αποκατάσταση αθλητών απο τραυματισμούς καθώς και αθλητικές διοργανώσεις εταιρειών και παιδικών συγκεντρώσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου και της κάθε ομάδας.

Στο χώρος μας προετοιμάζεται επίσης για την εκγύμναση πίστα αναρρίχησης 300τμ εσωτερικού χώρου 13μέτρων ύψους .

Mακριά λοιπόν απο το ύφος του κλασσικού γυμναστηρίου χωρίς μηχανήματα, καθρέπτες, μηχανήματα δόνησης, τηλεοράσεις κ.α. εστιάζουμε στην σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση σε ένα χώρο μοναδικών προδιαγραφών με επίκεντρο μόνο τον αθλούμενο μας.

WORKOUT HALL – THE KEY TO A NEW YOU…

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital