Η yoga κάνει καλό στο sex

Τίποτα δεν διώχνει τόσο εύκολα το άγχος όσο τα μαθήματα yoga.

Εκτός ότι ηρεμεί τα νεύρα σας, δίνει ώθηση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα και λειτουργεί καλύτερα, ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση, και το καλύτερο από όλα, σας βοηθάει να ζήσετε περισσότερο να ζήσουν περισσότερο. Αν αυτά δεν ήταν αρκετά, μάθετε ότι η yoga μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα των οργασμών σας.

Με ποιο τρόπο όμως:

Ισχυρότεροι εξωτερικοί μύες: Που σημαίνει μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ. Μπορείτε να δοκιμάσετε νέες και πιο τολμηρές στάσεις και να νιώσετε ακόμα καλύτερους οργασμούς.

Ισχυρότεροι εσωτερικοί μύες: Είναι σημαντικό να είναι γυμνασμένοι οι πυελικοί μύες σας γιατί είναι αυτοί που συμμετέχουν στη διάρκεια του σεξ. Οι ασκήσεις oga δυναμώνουν το συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας με αποτέλεσμα κάθε ερέθισμα να το αντιλαμβάνεστε καλύτερα. Κάποιες ακόμα ασκήσεις είναι οι Kegel, τις οποίες μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στην καθημερινότητά σας.

Ευελιξία: Μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα στο σεξ και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Επίσης θα νιώθετε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εφόσον μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας.

Η βελτίωση της εμπιστοσύνης: Όταν αισθάνεστε όμορφα με το σώμα σας, εκπέμπετε ενέργεια, αισθάνεστε λιγότερο ανασφαλείς με τις δυνατότητές σας και με το σώμα σας και έτσι είστε πιο παιχνιδιάρικοι και τολμηροί στο σεξ. και πραγματικά αφήσει να πάει. Με τη yoga τόσο το σώμα σας όσο και η αυτοπεποίθησή σας θα αποκτήσουν δυναμικότητα.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »