Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

Μία καταγγελία σοκ είχε φτάσει στα χέρια της αστυνομίας από άνθρωπο που βρισκόταν και δραστηριοποιούνταν στην ομάδα του Mike Tyson πριν αρκετά χρόνια και τώρα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον πρώην συνεργάτη του Tyson ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ένα χούι το οποίο άργησε πάρα πολύ να κόψει. Όπως αναφέρει ο «ανώνυμος» ο «Iron Mike» ακόμη κι όταν έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν αδιανόητο γι’αυτόν να ξεκολλήσει από το Μπρούκλιν.

Ο «βασιλιάς» της βαριάς κατηγορίας όταν βρισκόταν εκτός προετοιμασίας ερχόταν στο Μπρούκλιν κι αυτό το γεγονός αποτελούσε έναν πραγματικό εφιάλτη για ολόκληρη την πόλη. Για τις πράξεις του στην περιοχή του ήταν ήδη γνωστός προτού καν βάλει γάντια όταν έγινε όμως αυτός που έγινε άρχιζε να μεταμφιέζεται και να κατεβαίνει στο Μπρούκλιν.

«Ο Tyson είναι τρελός. Τότε ήταν ασυγκράτητος» λέει ο καταγγέλον και συνεχίζει «ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τη δράση του στο Μπρούκλιν. Του άρεσε που τον φοβόντουσαν οι πάντες. Θυμάμαι μια περίοδο που ερχόταν μεταμφιεσμένος για να χτυπάει κόσμο στο σταθμό του τρένου. Μεγάλη του αδυναμία ήταν να πειράζει κοπέλες και στη συνέχεια να δέρνει βάναυσα τους συντρόφους τους αφού ήξερε ότι κανείς δεν θα αντιδράσει. Λίγο αργότερα είχε αρχίσει να μην τον νοιάζει τίποτα. Θυμάμαι ότι είχε μπει σ’ένα μαγαζί σαν Tyson και άδειασε πάνω από 40 μπύρες στο κεφάλι του σεκιούριτι για να ξεκινήσει τον καυγά. Κι όταν τον ρωτήσαμε γιατί όλα αυτά; Αυτός απάντησε ότι ήθελε να εκπαιδεύει και τις κλοτσιές του». 

Μετά τις κακές του πράξεις ο Mike εξαφανιζόταν με τον προπονητή έως ότου η αστυνομία να ξεχάσει τις ζημιές τoυ.

 

Πηγή: www.fightsports.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE