5 tips : Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης

5 tips : Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης 1

Το αγγελούδι σου έχει έρθει στον κόσμο και εσύ έχεις ήδη ριχτεί στην μάχη για την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης. Μερικές συμβουλές και οι τελευταίες Ιατρικές έρευνες είναι στο πλευρό σου, για να επανέλθεις όσο πιο υγιεινά και όσο πιο γρήγορα γίνεται!

1. Θηλασμός

Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι ο θηλασμός θα σε βοηθήσει πολύ να επανέλθεις στα κιλά σου. Το ότι θηλάζεις βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορείς να τρως ανεξέλεγκτα. Αρκεί να προσλαμβάνεις 300 θερμίδες περισσότερο, αφού βέβαια συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

2. Προσπάθησε να πάρεις προβιοτικά 

Ερευνητές από τη Φιλανδία ισχυρίζονται ότι τα προβιοτικά βοηθούν στην καύση του κοιλιακού λίπους και στην επαναφορά της κοιλιάς στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα.

 

3. Κόκκινο παντού 

Μία Ευρωπαϊκή έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που τρώνε σε κόκκινα πιάτα έχουν την τάση να τρώνε λιγότερο από ότι όσοι τρώνε σε μπλε ή άσπρα πιάτα. Οι ερευνητές εξήγησαν ότι ότι το κόκκινο χρώμα έχει υποσυνείδητα συνδεθεί με το Stop, κάτι που μας βοηθάει να σταματάμε το φαγητό!

 

4. Να χρησιμοποιείς μεγάλο πιρούνι 

Οι άνθρωποι που τρώνε χρησιμοποιώντας μικρό πιρούνι έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο από ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν μεγαλύτερα πιρούνια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Consumer Research.

 

5. Κοιμήσου 

Οι νέες μαμάδες που κοιμούνται λιγότερες από 5 ώρες την ημέρα έχουν 3 φορές λιγότερες πιθανότητες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Epidemiology. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από συγγενείς, φίλους και από τον σύντροφό σου για να σε βοηθήσουν με τη φροντίδα του μωρού. Επίσης προσπάθησε να ξαπλώνεις και εσύ όταν το μωρό κοιμάται.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE