Top Fit (Πειραιάς)

Το Top Fit δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ασχολείται με το κάθε μέλος μας ξεχωριστά κάνοντας personal training με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Υπάρχουν ομαδικά προγράμματα που στοχεύουν στην εκγύμναση όλων των ομάδων του σώματος με απολυτή ασφάλεια,στη σωστή στάση του σώματος,στη λιποδιάλυση, στην εκτόνωση και τη διασκέδαση (body sculpt, κοιλιακοί-ραχιαίοι, top fit cross training, kick boxing, fight-bo, i.m.a., yoga, μηροί / γλουτοί, dance concept, step / aerobic, salsa, belly dance).

Επιπλέον, διαθέτουμε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για personal pilates-reformer σε κρεβάτι με δυνατότητα επιλογής ατομικού μαθήματος, με ζευγάρι, 3πλο & 4πλο.
ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να γυμνάσει με ασφάλεια,να αντιμετωπίσει μυοσκελετικά προβλήματα με την κορυφαία μέθοδο προπόνησης!!

Διαθέτουμε personal group 5 ατόμων trx, πλατφόρμα δόνησης για σύσφιξη, λιποδυάλιση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Τηλ: 210-4296484 & 210-4296046

Πραξιτέλους 183 / Πειραιάς

Facebook: TOP-FIT-GYM

Site: topfitgym.gr

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE