Το Healthy Life Festival στην HELEXPO Αμαρουσίου

Το Healthy Life Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στην χώρα μας. Χορηγός επικοινωνίας το Gimnastirio.gr

Πολύπτυχο, πολύπλευρο με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Από 20 έως και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι, το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της  Προσωπικής Ανάπτυξης, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, των Αρωματικών φυτών και των Αιθέριων ελαίων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού και Ιαματικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά, μεθόδους φυσικής αναζωογόνησης, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates, extreme sports και πολεμικές τέχνες.

Το Healthy Life Festival διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου, όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 25.000 επισκέπτες και 300 εκθέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000τ.μ. και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και θα εξισορροπήσουν την υγεία τους σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα.

Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, επιδείξεις Ρυθμικής Γυμναστικής και Kung Fu, παρουσιάσεις Υγιεινής Μαγειρικής, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες δράσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο αυτό σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνονται επίσης μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής σκηνής όπως οι : Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, την Παρασκευή 20 Απριλίου και Ευανθία Ρεμπούτσικα- Έλλη Πασπαλά το Σάββατο 21 Απριλίου, καθώς και την θεατρική παράσταση για παιδιά ¨Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο¨ την Κυριακή 22 Απριλίου.

Σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης,της ομορφιάς και της άσκησης αποτελούν τους παρουσιαστές και “πρεσβευτές” του Healthy Life Festival, οι εξής: Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Έρρικα Πρεζεράκου, Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος και η Ελένη Μαλούπα γεωπόνος – ερευνήτρια που θα εκπροσωπήσουν και παρουσιάσουν το HEALTHY LIFE FESTIVAL στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE