Το απόλυτο συμπλήρωμα

Ένα συμπλήρωμα το οποίο, αποδεδειγμένα σας βοηθά να χάσετε λίπος, να αυξήσετε μυς, να γυμνάζεστε σκληρότερα και για περισσότερη ώρα και να αναρρώνετε γρηγορότερα, δεν είναι άλλο από το H2O.

Μάλιστα ,σωστά, σας μιλάμε για το νερό.

Η διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού και η πρόοδος στην προπόνησή σας είναι ένα τόσο απλό βήμα όσο είναι η προμήθεια του σώματός σας καθημερινά με την σωστή ενυδάτωση.

Εκείνοι οι αθλούμενοι, οι οποίοι δεν πίνουν νερό με την δικαιολογία ότι δεν θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους σε υγρά θα πρέπει να καταλάβουν ότι η κατακράτηση υγρών είναι σημάδι αφυδάτωσης.

Εάν το σώμα σας δεν έχει μια συνεχή προμήθεια με υγρά, τότε αναγκάζεται να κρατάει νερό αντί να το αφήνει να περνά και να φεύγει. Ξέρουμε ότι το έχετε ακούσει χιλιάδες φορές αλλά εμείς θα το ξαναπούμε επειδή είναι πολύ σημαντικό. Πίνετε συχνά νερό κατά την διάρκεια της ημέρας και κατά την διάρκεια της προπόνησής σας.

Με τιμή.

Κριαράς Νικόλαος.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »