The Concept Group Fitness Terminal Vouliagmenis (Ηλιούπολη)

Palladion Gym 20

Σε έναν μεγάλο χώρο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, η ομάδα του ΤheConcept προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα αποκλειστικά ομαδικών προγραμμάτων μέσα από τέσσερις θεματικές αίθουσες οι οποίες «τρέχουν» παράλληλα συνολικά 150 ώρες την εβδομάδα. Οι αίθουσες – και οι ομαδικές προπονήσεις – χωρίζονται σε Functional, Holistic, XPrience (δυναμική) και PowerCycling.

Όλοι στις μέρες μας αναζητούμε κάτι διαφορετικό. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Και δεν υπάρχει κάτι πιο σύνθετο και πιο σοβαρό από την σωματική και ψυχική μας υγεία. Ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στους εαυτούς μας και στην άσκηση προκειμένου να είμαστε σωματικά (και κυρίως ψυχικά) υγιείς.

Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε τους κατάλληλους ανθρώπους και τις κατάλληλες υποδομές. Όπως για παράδειγμα το The Concept Group Fitness Terminal, έναν μοναδικό χώρο 1100 τμ (!) που δεσπόζει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρόκειται για 4 terminals συνολικής χωρητικότητας 164 ατόμων ανά ώρα και 150 ώρες ομαδικών προγραμμάτων την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Ξηρός ήταν ο εμπνευστής και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να εξαπλώσει την ιδέα των signature προγραμμάτων TheConcept στην Ελληνική Επικράτεια.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Πώς ξεκίνησε όμως αυτό το πρωτοποριακό πρότζεκτ για τα ελληνικά δεδομένα;

Οι κορυφαίοι γυμναστές στην Ευρώπη – Δημιουργοί των Τhe Concept Group Fitness Brands, υπογράφουν την ποιότητα, την πρωτοπορία, την καινοτομία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός επώνυμου προγράμματος. Το ΤheConcept Terminal δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο. Είναι ο Μοναδικός Εξειδικευμένος χώρος Ομαδικής Άσκησης και Προσωπικής Προπόνησης στην Ελλάδα.Μόνο εδώ, διδάσκουν και δημιουργούν Εξειδικευμένα Προγράμματα Ομαδικής Άσκησης ΟΛΟΙ οι SENIOR TRAINERS του StudioOne, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το ΤheConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, OnLine Booking θέσης από το κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το εβδομαδιαίο προπονητικό τους πλάνο με τους αγαπημένους τους Senior Trainers άμεσα και εύκολα.

Είναι επίσης ο μοναδικός χώρος άσκησης στην Ελλάδα που όχι μόνο καταργεί το δεσμευτικό όρο ετήσια συνδρομή και εφαρμόζει τη μηνιαία προσφέροντας το δικαίωμα επιλογής, αλλά τα μέλη του ανανεώνουν σε ποσοστό 85% τη συνδρομή τους γιατί πολύ απλά κάνουν χρήση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που τους προσφέρουμε καθημερινά  κερδίζοντας κάθε μήνα και χαμηλότερη τιμή ως ανταμοιβή.

Τώρα ξέρεις γιατί το ΤheConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια. Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ.

ΤheConcept Terminal  όμως εκτός από τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ εξειδικευμένο χώρο ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, αποτελεί και την έδρα του Studio One. Studio One σημαίνει έγκυρη εκπαίδευση. Όντας πρωτοπόρο, κατατάσσεται στη λίστα με τα πιο διάσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα της σωματικής άσκησης στην Ευρώπη. Έχοντας την μοναδική ικανότητα να δημιουργεί μια «τάση», είναι πάντα παρόν, προσφέροντας έγκυρη εκπαίδευση και άμεσες λύσεις στους σύγχρονους επαγγελματίες εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες γυμναστηρίων.

 

Επικοινωνία

Τηλ. 210 9700002

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 403 / Ηλιούπολη

Site: tcterminal.gr

Facebook: Tcterminal.gr

Email: info@tcterminal.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE