Κάνε ένα τεστ στη φυσική σου κατάσταση με αυτές τις 2 ασκήσεις

Μεγαλώνεις κάθε χρόνο, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, αλλά χρειάζεται να βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση και όχι να τη μειώνεις, και αυτό είναι κάτι που αλλάζει.

Γι ‘αυτό, κάθε χρόνο, όρισε μία μέρα και κάνε μία προπόνηση που θα σου υπενθυμίζει ότι είσαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από πέρισυ, άσχετα από την ηλικία που διανύεις, και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τί μπορείς λοιπόν να κάνεις; O Bobby Maximus, training director στο γυμναστήριο Jones, ένα από τα πιο ελίτ και hardcore γυμναστήρια της Αμερικής, ο οποίος έχει πιάσει πολλαπλά παγκόσμια ρεκόρ δύναμης-αντοχής. (Ακολουθήστε τον στο Instagram @bobbymaximus και εδώ ) σου δείχνει τον τρόπο: Ξεκίνα από το πόσο ετών είσαι. Ο αριθμός της ηλικίας σου θα είναι και οι επαναλήψεις που θα κάνεις για κάθε μία άσκηση. Έτσι λοιπόν εάν είσαι π.χ. 35 ετών θα κάνεις 35 squats και 35 προβολές για 35 φορές. Δηλαδή 2.450 συνολικές επαναλήψεις! Προσπάθησε να ολοκληρώνεις κάθε σετ όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Οι 2 ασκήσεις

Κάνε αυτές τις δύο ασκήσεις που τονώνουν τους μυς και στοχεύουν κυρίως σε γλουτούς, δικέφαλους και τετρακέφαλους αλλά που υποδηλώνουν και το αν είσαι σε φόρμα.

1 Squats με το σωματικό σου βάρος

2 Προβολές

Πηγή: wefit.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »