Σχολή χορού Dance Art (Δάφνη)

Η σχολή Dance Art για πάνω από μια δεκαετία διδάσκει πολλαπλά είδη χορού σε μικρούς και μεγάλους. Με  εξειδίκευση  κυρίως στο International Latin και στους Ευρωπαϊκούς χορούς σε κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο.

Έχοντας καταξιωμένους και εξειδικευμένους  στο χώρο καθηγητές με διακρίσεις, δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές να κατέβουν σε αγώνες και να αποκτήσουν διπλώματα και να αναδειχθούν. Αυτή την στιγμή διδάσκονται πολλά διαφορετικά  ειδή χορού όπως το Λάτιν, το Σύγχρονο, το Hip Hop, η Kizompa, η Bachata και το Oriental αλλά και προγράμματα fitness και γυμναστικής για όλους. Το Cross Training, η Aerial Yoga και το Pilates είναι από τα λίγα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης που συμπεριλαμβάνει η Dance Art.

Μάλιστα, στη σχολή Dance Art μπορείτε να μάθετε και τα μυστικά του pole dancing. Ένας τρόπος εκγύμνασης που απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές κι ακόλουθους ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Η ιδρύτρια της Dance Art, Μαρία Στήθου είναι αθλήτρια σε Λάτιν και Ευρωπαϊκούς χορούς  με πολλές διακρίσεις. Με πολυετή πείρα στην διδασκαλεία χορού, κατέχει το πτυχίο ΙDTA (INTERNATIONAL DANCE TEACHERS ASSOCIATION) από τον Βρετανικό σύλλογο χορού αλλά και το αντίστοιχο Αμερικάνικο τίτλο. Έχοντας η ίδια υπάρξει κριτής στο Athens Dance Cap, γνωρίζει ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας σε διαγωνισμούς.

Διδάσκοντας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες ξέρει τις αδυναμίες και ανάγκες κάθε ηλικίας. Εκτός από Λάτιν και Ευρωπαϊκούς έχει επίσης διδάξει σύγχρονο, μοντέρνο, Oriental αλλά και προγράμματα εκγύμνασης.

Η Dance Art βρίσκεται μόλις 3 λεπτά από το μετρό της Δάφνης. Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, ενώ εγκαινιάζονται και δημιουργούνται νέα τμήματα συνέχεια.

Διεύθυνση: Τριπόλεως 1, Δάφνη
Τηλέφωνο: 210.97.65.095
FB Page: Dance Art

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital