Η super έγκυος που σηκώνει βάρη!

Οι πολλοί έπεσαν να την… φάνε, αλλά η Lea-Anne Ellison δεν άκουσε κανέναν και αποφάσισε να μην εγκαταλείψει το cross-fit και τα βάρη -που τόσο αγαπά- κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Ως «ασέβεια προς το σώμα της» χαρακτήρισε η Ellison την περίπτωση να σταματούσε να γυμνάζεται τους 9 μήνες που θα κυοφορούσε το παιδί της και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει πρόγραμμα (με λιγότερα βάρη ωστόσο) μέχρι και μια εβδομάδα πριν γεννήσει, ενώ ανέβασε και φωτογραφία κάνοντας βάρη στο facebook.

Οι περισσότεροι της «τα έχωσαν», ισχυριζόμενοι πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και πως θα μπορούσε να βλάψει το παιδί. Εκείνη όμως δεν άκουσε κανέναν, συνέχισε το πρόγραμμά της και την διατροφή της με πολλά φρούτα και λαχανικά και ελάχιστη ζάχαρη και λέει πως αυτά την βοήθησαν να επανέλθει σε φόρμα μετά την εγκυμοσύνη.

Τρείς εβδομάδες μετά την γέννα, η 35χρονη Lea-Anne ξεκίνησε πάλι εντατικό πρόγραμμα και τώρα είναι μια σούπερ μαμά! Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες με τον μικρούλη Skyler 4 μήνες μετά την γέννα!

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital