Η super έγκυος που σηκώνει βάρη!

Οι πολλοί έπεσαν να την… φάνε, αλλά η Lea-Anne Ellison δεν άκουσε κανέναν και αποφάσισε να μην εγκαταλείψει το cross-fit και τα βάρη -που τόσο αγαπά- κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Ως «ασέβεια προς το σώμα της» χαρακτήρισε η Ellison την περίπτωση να σταματούσε να γυμνάζεται τους 9 μήνες που θα κυοφορούσε το παιδί της και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει πρόγραμμα (με λιγότερα βάρη ωστόσο) μέχρι και μια εβδομάδα πριν γεννήσει, ενώ ανέβασε και φωτογραφία κάνοντας βάρη στο facebook.

Οι περισσότεροι της «τα έχωσαν», ισχυριζόμενοι πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό και πως θα μπορούσε να βλάψει το παιδί. Εκείνη όμως δεν άκουσε κανέναν, συνέχισε το πρόγραμμά της και την διατροφή της με πολλά φρούτα και λαχανικά και ελάχιστη ζάχαρη και λέει πως αυτά την βοήθησαν να επανέλθει σε φόρμα μετά την εγκυμοσύνη.

Τρείς εβδομάδες μετά την γέννα, η 35χρονη Lea-Anne ξεκίνησε πάλι εντατικό πρόγραμμα και τώρα είναι μια σούπερ μαμά! Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες με τον μικρούλη Skyler 4 μήνες μετά την γέννα!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »