Οι πιο σωστές συμβουλές των fit experts για να αλλάξεις το σώμα σου

Όπως λέει και η γνωστή φράση «τα αγαθά κόποις κτώνται» που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσεις αδύνατο, γυμνασμένο σώμα εάν δεν προσπαθήσεις και δεν αλλάξεις τις διατροφικές και fitness συνήθειες σου άμεσα.

Όπως συμβουλεύουν λοιπόν οι ειδικοί, τα 5 μυστικά για sexy σώμα είναι:

1. Καθημερινή άσκηση για τουλάχιστον 15 λεπτά την ημέρα. Ακόμα και αν έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, πρέπει να βρίσκεις λίγα λεπτά την ημέρα για να κινείσαι, όπως γρήγορο περπάτημα, ανέβασμα σκαλιών, jogging.

2. Μην χαζολογάς στο γυμναστήριο και μην πιάνεις ψιλή κουβεντούλα με τους φίλους σου. Stay focus στην προπόνηση.

3. Μην «κολλάς» σε ένα είδος άσκησης γιατί θα το βαρεθείς γρήγορα και θα χάσεις το κίνητρο για προπόνηση. Φτιάξε ένα full πρόγραμμα την εβδομάδα που θα περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις και βάρη, όπως yoga, pilates, μπάλες και μηχανήματα.

4. Μην τσιμπολογάς όλη την ώρα και μην τρως βαριά το βράδυ. Προτίμησε σαλάτες, γιαούρτια, φρούτα και λαχανικά που καίγονται γρήγορα από τον οργανισμό.

5. Να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες το βράδυ, αφού ο ποιοτικός ύπνος βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού και άρα στην καύση περισσότερων θερμίδων και λίπους.

Πηγή: faysbook.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »