Υποφέρετε από στυτική δυσλειτουργία; Χρήσιμα tips για να έχετε καλή στύση! 

Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα από τα βασικότερα ανδρολογικά προβλήματα τα οποία φαίνεται να έχουν τόσο σωματικό όσο και ψυχολογικό αντίκτυπο στους άνδρες, είτε γίνεται λόγος για ετεροφυλόφιλους, είτε για ομοφυλόφιλους. Ουσιαστικά γίνεται λόγος για την μειωμένη ικανότητα αποτελεσματικής και διαρκούς στύσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η οποία φαίνεται να επηρεάζει 152 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, με τους επιστήμονες να εκτιμούν ότι αυτός ο αριθμός θα διπλασιαστεί μέχρι το 2025.

Όλο και περισσότερα άρθρα τα οποία σχετίζονται με την στυτική δυσλειτουργία, αναδεικνύουν μια σειρά από παράγοντες όπως, το κάπνισμα, την χοληστερόλη, τον διαβήτη, την κακή διατροφή και πολλούς ακόμα, ως βασικές αιτίες του προβλήματος. Ωστόσο, εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν φυσιολογική στύση και καλή ψυχολογία.

στυτικη-λειτουργια

  1. Ζητήστε από τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει.

Είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης αυτό που έχει τη μέγιστη σημασία εκτός από την ανδρική επιθυμία, είναι να σας δίνει σεξουαλικά ερεθίσματα και η σύντροφός σας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι και σεξολόγοι επισημαίνουν ότι έχει μεγάλη σημασία να ποντάρουμε σε όλες τις αισθήσεις, γεύση, όσφρηση, ακοή και φυσικά όραση, η διέγερση των οποίων θα δημιουργήσειμεγαλύτερη επιθυμία για σεξουαλική επαφή και θα «εκτοξεύσει» την σεξουαλική επαφή. Μην κάνετε προγραμματισμένο σεξ καθώς αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος.

  1. Μην καταβάλλεστε από άγχος.

Το άγχος δρα αρνητικά στην σεξουαλική επαφή και πολλές φορές μπορεί να την «μπλοκάρει» τελείως. Αν ένας άντρας έχει βιώσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο στυτικής δυσλειτουργίας, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε του προσπάθεια θα έχει να διαχειριστείτο άγχος της «επιτυχίας». Οι άντρες συχνά αναλογίζονται μια σειρά από ερωτήματα όπως «έχω το ιδανικό μέγεθος;», «μπορώ να διαχειριστώ τη στύση μου;», τα οποία για αυτούς φαίνεται να έχουν μεγάλη σημασία, ενώ για τις γυναίκες όχι και τόση, καθώς δρουν περισσότερο εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ανδρολόγου Δρ. Πέτρου Δρέττα και βρείτε απαντήσεις για σημαντικά ιατρικά θέματα.

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital