Spin Top Pole • Aerial • Dance • Fitness (Aθήνα)

spin top main

Ένας χώρος 400 τ.μ. με έμπειρους προπονητές και δάσκαλους χορού που σχεδιάστηκε για να αποπνέει συγκέντρωση, έμπνευση και εσωτερική απελευθέρωση.

Στόχος μας να εμφυσήσουμε την αθλητική παιδεία στους νεότερους, αλλά και να την προάγουμε στους μεγαλύτερους για μια ουσιαστική αλλαγή της ποιότητας ζωής, σε ένα περιβάλλον χωρίς επικριτικότητα ωστε να επωφεληθούμε και απο τις θεραπευτικές ιδιότητες της φυσικής άσκησης στην ψυχολογία μας.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη εκγύμνασης με πολλές επιλογές μαθημάτων και δημιουργία προσωπικών συνδυαστικών πακετων. Διαθετουμε δυο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας 140 τ.μ. και 100 τ.μ και ένα στούντιο προπονήσεων που προσφέρεται για free practice πολλές ώρες κάθε μέρα αλλά και για ενοικίαση για τις προσωπικές σας προπονήσεις.

Η σχολή προσφέρει μαθήματα ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα, για όλους, άσχετα με το φύλο, την ηλικία και το επίπεδο του καθενός. Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της σχολής έτσι ώστε να βολεύει ΕΣΑΣ! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση. Προσφέρουμε επίσης εκπαίδευση pole dance instructors, διοργάνωση pole dance show για το event σας, ενοικίαση στύλων και stage και ενοικίαση pole dance studio για τις προπονήσεις σας!

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμφιαράου 59 – 4ος όροφος
10442 Athens, Greece
Τηλ: 211.01.22.952 – 694.80.87.335
Διεύθυνση email: spin.top.poledance@gmail.com
Site: http: spintopathens.gr
Facebook: SpinΤop Athens Studio – Pole • Aerial • Dance • Fitness
Instagram: spintop_athens_studio

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE