Σπάρταθλον 2013 την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο υπερμαθώνιος στα πλαίσια του «Σπάρταθλον 2013» και η Τροχαία θα θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Συγκεκριμένα:

A. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 07.00-10.00 στο τμήμα του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) πλάτους 1,5 μ., στη δεξιά πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ) έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ).

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. δεν θα επιτρέπεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

B. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 08.00-13.30΄ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Π.Ε.Ο.Α.Κ.), από την ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι (χ/θ 35+840) έως την οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι – χ/θ 32+660), περιοχής Δήμου Μεγαρέων.

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Π.Ε.Ο.Α.Κ. θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Στην κατεύθυνση προς Κόρινθο:
Δεξιά χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου, δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι, συνέχεια από την ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., αριστερά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι) και δεξιά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Κόρινθο.

• Στην κατεύθυνση προς Αθήνα:
Αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (κουλουριώτικο μονοπάτι χ/θ 32.660), δεξιά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, δεξιά στην ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι και αριστερά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

 

ΠHΓΗ: newsbeast.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE