Σωματικοί πόνοι και αποτοξίνωση του ήπατος – Τι να κάνετε για να είστε υγιείς;

Οι σωματικοί πόνοι, όπως ο πονοκέφαλος, οι κράμπες, οι μυϊκοί πόνοι, οι στομαχικοί μπορεί να είναι απόρροια του άγχους, λένε οι σύγχρονοι επιστήμονες και γιατροί. Αν δεν οφείλονται σε κάποιο ατύχημα κατά την διάρκεια της προπόνησης ή κάποιας άσκησης, τότε οι αγχώδεις διαταραχές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση του σωματικού πόνου.

Από την άλλη, η ψυχολογία μπορεί να «κάνει το θαύμα της» και σε ένα άλλο σημαντικό σημείο του σώματος. Στο συκώτι και την προστασία του. Το συκώτι φιλτράρει όλες τις τοξικές ουσίες που προέρχονται από την καθημερινότητα και είναι σημαντικό για την καλή λειτουργία της χολής. Αν διατηρούμε την υγεία του ήπατος σε σωστά επίπεδα, ο οργανισμός μας αποτοξινώνεται και δεν παρατηρείται καμία ενόχληση.

Παρακάτω θα βρείτε τα κατάλληλα βοηθήματα μέσα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr και για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις:

Πως εξηγείται ο σωματικός πόνος από το άγχος;

Ο ρυθμός της αναπνοής αλλάζει, όταν αλλάζουν οι ευνοϊκές για το άτομο συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο διεγείρεται το νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα την εκδήλωση κάποιου ενοχλήματος σε σημεία του σώματος.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα άγχους είναι πολλαπλά και συχνά συγχέονται με κάποιο καθαρά ιατρικής φύσεως πρόβλημα:

  1. Παλμοί
  2. Πόνος στην περιοχή του στήθους
  3. Αυξημένη αρτηριακή πίεση
  4. Κεφαλαλγίες
  5. Ζάλη
  6. Αδυναμία αναπνοής
  7. Αϋπνία

Παράλληλα με το προκαλούμενο για πολλούς λόγους άγχος, μπορεί να υφίσταται κάποιο τραύμα στους μύες και στις αρθρώσεις κυρίως με το πέρασμα του χρόνου.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure σας παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις αντιμετώπισης με προϊόντα Biofreeze

29f82268d46b36363589f46c2c853d5e

Biofreezegel 118 ml

Το αναλγητικό gelBiofreeze, προσφέρει τα οφέλη της κρυοθεραπείας μέσα σε ένα προϊόν. Έχει την ιδιότητα μέσα σε λίγα λεπτά να σταματά τον πόνο, προσφέροντας ανακούφιση στην μέση, την πλάτη, τον ώμο, τον αυχένα, τα πόδια. Η κρέμα είναι κατάλληλη και για κακώσεις ή διαστρέμματα.

Biofreeze SPRAY 118 ml

Οι συνέπειες από μία φλεγμονή ή ένα οίδημα μπορούν να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή. Το spray του Biofreezeείναι το μοναδικό προϊόν που έχει ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση, κρυώνοντας στην ουσία την περιοχή που πάσχει.

Τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα από βότανα της φύσης, που προσφέρουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και μπορούν να προστατέψουν την επιφάνεια του δέρματος.

Δείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα τα οποία συντελούν ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι μυϊκοί πόνοι.

adeef2535f3a8796c496745ebee7ae62_L

O μεταβολισμός των λιπών από τις τροφές, έχει μεγάλη σημασία για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό παίζει το συκώτι και η σωστή αποτοξίνωσή του.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure σας παρουσιάζει 2 προϊόντα που θα βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του συκωτιού

  1. Power Health Αγκινάρα

Ο έλεγχος της χοληστερίνης και η προστασία του ήπατος πραγματοποιείται με το συμπλήρωμα διατροφής που έχει σαν βάση του την αγκινάρα. Αποκτήστε το εδώ

  1. Vogel Milk Thistle 50 Ml

Ο μεταβολισμός των λιπών είναι η πιο εύκολη υπόθεση με το 2.   A.Vogel Milk Thistle.

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE