Αποκτήστε συμπληρώματα διατροφής από κορυφαία brands με μεγάλη έκπτωση

Περισσότερο από ποτέ στην εποχή μας, παρατηρούμε ότι τα συμπληρώματα διατροφής αγοράζονται από όλο και περισσότερους καταναλωτές, αφού μπορούν να προσφέρουν χωρίς κόπο, θρεπτική αξία σε ένα χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.

Μερικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα διατροφικά συμπληρώματα:

  1. Διατροφική αξία

Όταν ο οργανισμός, έχει ανάγκη από επιπλέον ποσότητα σιδήρου, ασβεστίου, βιταμινών, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό, προσφέροντας παραπάνω διατροφικά οφέλη. Επιπλέον, τα συνιστούν πολλοί γιατροί και διατροφολόγοι!

  1. Εγγύηση μιας υγιεινής διατροφής

Κανείς δεν φτάνει στα ανώτατα όρια ενός υγιεινού τρόπου διατροφής, με αποτέλεσμα πάντα να χρειάζεται ένα extra συμπλήρωμα.

  1. Κάνουν τον μεταβολισμό να τρέχει

Πλήθος ερευνών έχει δείξει ότι πολλά συμπληρώματα, είναι μία διατροφική βόμβα ευεξίας και απώλειας βάρους. Φυτικά βότανα και ιδιαίτερες φόρμουλες από τα μεγαλύτερα brands, σας χαρίζουν το επιθυμητό αδυνάτισμα!

Συμπληρώματα από το Pharmacyonair με έκπτωση:

POWER HEALTH – Flat Belly αναβράζοντα tabs 10s

Έκπτωση -32%

Το FlatBelly της PowerHealth είναι μία από τις κορυφαίες φόρμουλες, που εξισορροπεί την εντερική χλωρίδα, απαλλάσσοντάς σας από το φούσκωμα που σας ταλαιπωρεί κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα, είναι μία επίπεδη κοιλιά και μία ανεβασμένη διάθεση να σας συνοδεύει παντού. Με υπέροχη γεύση λεμόνι…Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες.

POWER HEALTH – Celluless tabs 30s

Έκπτωση -32%

Η λύση στην επίμονη κυτταρίτιδα, επιτέλους ήρθε! Η powerhealth μέσα από μία φόρμουλα που περιέχει πράσινο τσάι, μαϊντανό, γκίνγκο μπιλόμπα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πολλά άλλα, σας εγγυάται ότι θα κερδίσει την μάχη κατά της κυτταρίτιδας.

  • Συμβάλλει στην δημιουργία κολλαγόνου
  • Προωθεί τον φυσιολογικό σχηματισμό των συνδετικών ιστών

LAMBERTS –A-Z Multi Vitamin αναβράζονταtabs 20s (Γεύση Μάνγκο&Ανανά)

Έκπτωση -50%

Όσα μικροθρεπτικά συστατικά ψάχνετε, τα βρίσκετε μέσα από το συμπλήρωμα διατροφής της Lamberts. Τα αναβράζοντα δισκία, λαμβάνονται μία φορά την ημέρα και κάνουν το θαύμα τους!

Βρείτε ακόμη περισσότερα συμπληρώματα διατροφής Lambertsκαι όχι μόνο μέσα από το pharmacyonair!

 

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE