Απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι θέλουμε να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς και το άγχος της καθημερινότητας. Περνάμεόμορφες στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς και συνήθως τσιμπάμε κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα όταν γυρνάμε, να έχουμε κάποια κιλάκια παραπάνω…

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι εκτός από το να προσέχουμε την διατροφή μας στις καλοκαιρινές μας διακοπές, να χρησιμοποιούμε προϊόντα για αδυνάτισμα και αποτοξίνωση τα οποία ενισχύουν το διατροφικό μας πλάνο. Ένας πολύ εύκολος τρόπος ώστε να προσέξουμε τη διατροφή μας μέσω διακοπών είναι να αντικαταστήσουμε τον πρωινό μας καφέ, με εκχύλισμα πράσινου καφέ…

ccc

Το εκχύλισμα του πράσινου καφέ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής γνωστό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού,ένα ισχυρό, φυσικό αντιοξειδωτικό που βοηθά αποτελεσματικά στον έλεγχο του βάρους σας.

Επιπρόσθετα, επειδή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών περνάμεμεγάλο μέρος της ημέρας μας στην παραλία, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχουμε τι καταναλώνουμε. Πείτε όχι στα συντηρητικά που περιέχουν πολλά τυποποιημένα snack!Για το δικό σας snackεπιλέξτε μια PowerBar, πρωτεϊνική μπάρα με Βατόμουρο &Γιαούρτι. Η πιο υγιεινή και απολαυστική επιλογή ταυτόχρονα.

c

Τέλος, επειδή η αύξηση βάρους κατά την διάρκεια των διακοπών δεν οφείλεται μόνο στην ποιότητα αλλά κυρίως στην ποσότητα των τροφών που καταναλώνουμε, είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε συμπληρώματα διατροφής με τα οποία επιτυγχάνουμε κορεσμό.

cc

Η σπιρουλίνα φαίνεται να δρα ευεργετικά στον οργανισμό λόγω της περιεκτικότητάς της σε αμινοξέα, βιταμίνες μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, χλωροφύλλη και φυτικές ίνες, ενώ όπως αναδεικνύεται και από ευρήματα ερευνών βοηθά στην απώλεια βάρους και στην αίσθηση κορεσμού.

Δείτε στο online φαρμακείο όλη την γκάμα από τα συμπληρώματα διατροφής.

 

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital