Κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για στο γυμναστήριο

Το να είστε fit θέλει θυσίες! Αυτή είναι η αλήθεια…

Τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν όμως και σε αυτό συμβάλλουν σε μεγάλο ποσοστό τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία μπορούν να σας γεμίσουν με ενέργεια, να ενισχύσουν την προπόνησή σας, καθιστώντας σας έτοιμους και για τις απαιτητικές ασκήσεις, αυξάνοντας τις αντοχές σας.

Η ειδικά μελετημένη σύστασή τους τα έχει φέρει στο προσκήνιο και είναι πλέον διαθέσιμα για τους καταναλωτές όχι μόνο από συγκεκριμένα καταστήματα που εμπορεύονται κατ’ αποκλειστικότητα τέτοιου είδους βοηθήματα, αλλά και μέσα από ηλεκτρονικά φαρμακεία τα οποία διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία!

Τι προσφέρουν λοιπόν τα συμπληρώματα διατροφής πριν και μετά τις προπονήσεις σας;

1. Ενέργεια και αντοχή, ανάλογα με τον χρόνο και την ποιότητα άθλησής σας.
2. Συμβάλουν στον περιορισμό της κούρασης και της κόπωσης.
3. Ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό στην μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση.
4. Προσφέρουν σωστή λειτουργία στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις που έχετε από τις αθλητικές σας δραστηριότητες να είναι ολοένα και πιο αυξημένες.
5. Σας προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες κατά την άθληση.

Σε τι μορφή τα βρίσκετε;

Η συνηθισμένη τους μορφή είναι ταμπλέτα – κάψουλα. Παρόλα αυτά πλήθος από energy bars και ισοτονικά αναψυκτικά κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι διαθέσιμα και σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Στην διάρκεια της γυμναστικής, το σώμα σας καταπονείται και εξαντλεί πολλά από τα βασικά του συστατικά (ηλεκτρολύτες, κάλιο, νάτριο κ.α.). Η σωστή και έγκυρη αναπλήρωσή τους, είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για να μπορεί ο οργανισμός να ανταπεξέλθει, να αναπληρώσει και να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που θα τον ενισχύσουν και θα τον τονώσουν.

Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μέσα από το νούμερο ένα online φαρμακείο.

Ευχαριστούμε πολύ το Pharmacyoutlet  για τις πολύτιμες πληροφορίες του!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE