Riaction Gym (Καλλιθέα)

Το Riaction Gym έκανε την εμφάνισή του το 2013 στην Καλλιθέα και ήδη μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό, αλλά έκανε (και κάνει) αισθητή την παρουσία του στο χώρο του Fitness. Πλέον ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι των νοτίων προαστίων το επιλέγουν για την εκγύμνασή τους.

Καταρτισμένοι γυμναστές αναλαμβάνουν καθημερινά την σωστή εκγύμναση των αθλούμενων και μέσα από τις οδηγίες τους, προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην επίτευξη των στόχων.

Στο Riaction Gym θα βρείτε υπηρεσίες όπως, Pilates, TRX και Aerial Fitness, ενώ υπάρχουν και τμήματα για τους μικρούς μας φίλους που περιλαμβάνουν εισαγωγή στη γυμναστική και ενόργανη.

Σε ότι αφορά το κομμάτι του TRX και BOSU να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο έχει τον αυθεντικό εξοπλισμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των ασκουμένων.

Οι υπηρεσίες:

Pilates

TRX – BOSU

Aerial Fitness

Personal Training

Aerobic

Pilates για εκγύους

Riaction Gym λοιπόν, γιατί η γυμναστική είναι μια… αντίδραση!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Επικοινωνία
Τηλ: 213.02.91.112
Διεύθυνση: Χαροκόπου 65, Καλλιθέα – 3ος Όροφος
Site: http://www.riaction.gr/
Facebook: Riaction Gym

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE