Προπόνηση για καμπύλες από τoυς τοπ γυμναστές

Οι αγαπημένοι προπονητές των Αγγέλων της Victoria’s Secret, Jenn Seracuse και Joey Gonzalez μοιράζονται τα μυστικά για τέλεια σιλουέτα. Έτσι το κάνουν οι δίμετρες μοντέλες με τις καμπύλες, έτσι θα το κάνουμε κι εμείς.

Συνδυασέ τα, μπέρδεψέ τα

 

Η Τζεν Σερακουζ (Jenn Seracuse), προπονήτρια της Αλεσάντρα Αμπρόζιο, επιμένει πως το κλειδί για να βγαίνεις θεά στις πλαζ, είναι ο συνδυασμός ασκήσεων Pilates, TRX και Barre.

 

Ταυτόχρονα, για να σμιλέψεις ακόμα περισσότερο την κοιλιά σου για να είναι έτοιμη για το μπικίνι, κάνε πιέσεις κοιλιακών. Μην ξεχνάς να στρίβεις τον κοσμό σου για να γυμνάζεις και τους πλάγιους κοιλιακούς.

 

Προσπάθησε να ισορροπήσεις. Αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να χτίσεις επίπεδη κοιλιά. Στάσου σε μπάλα μποσού ή απλά στο ένα πόδι, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να κάνεις και ασκήσει για τα χέρια με βάρη ή χωρίς.

 

Δες κι ένα πρόγραμμα ασκήσεων με τη Τζεν:

Κλέψε τα κόλπα του Joey Gonzalez. Ο προπονητής της Αντριάνα Λίμα υποστηρίζει κι αυτός την συνδυαστική γυμναστική με στόχο την εκγύμναση διαφορετικών μυικών ομάδων. Για παράδειγμα, κάνε πους απ κι έπειτα αναπηδήσεις και πάλι πους απς για να γυμνάσεις μαζί χέρια, κορμό, πλάτη και πόδια.

 

Έπειτα, μπορείς να πηγαίνεις στο γυμναστήριο πολύ πολύ πρωί. Έτσι θα δώσεις στο μεταβολισμό σου την ώθηση που χρειάζεται.

 

Τέλος, μπορείς να πάρεις το ρίσκο και να πιέζεις λίγο παραπάνω το σώμα σου κάθε φορά. Αν για παράδειγμα, πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τρέξεις πιο γρήγορα, δοκίμασε τον εαυτό σου και ρύθμισε πιο δυναμικά τον διάδρομο έστω για μερικά λεπτά.

 

Δες κι ένα πρόγραμμα ασκήσεων με τον Τζόε:

 

Πηγή: womenonly

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE