Πώς θα αποκτήσετε τις αναλογίες της όμορφης τραγουδίστριας χωρίς να πεινάσετε…

Πώς θα αποκτήσετε τις αναλογίες της όμορφης τραγουδίστριας χωρίς να πεινάσετε... 1

Είναι από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο του τραγουδιού. Ο λόγος φυσικά για τη νεαρή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα της οποία η καριέρα κυριολεκτικά έχει εκτοξευτεί. Και πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε, καθώς από φωνή διαθέτει και… κορμί το οποίο συνδυάζει με τις εντυπωσιακές χορευτικές της ικανότητες αφήνοντας όσους την παρακολουθούν με το στόμα ανοιχτό.

Η Ελένη Λοιπόν είναι 53 κιλά και έχει ύψος 1,70. Η ίδια εξομολογείται ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει κάνει δίαιτα και πως δεν έχει το άγχος της ζυγαριάς. Το μυστικό της είναι η ισορροπημένη διατροφή και φυσικά η γυμναστική. Εδώ σας έχουμε το διατροφικό πρόγραμμα της σέξι τραγουδίστριας:

Πρωινό: ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.

Μεσημεριανό: μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά που της αρέσει πολύ: “Είναι το μόνο φαγητό στο οποίο δε μπορώ να αντισταθώ” εξομολογείται.

Δείπνο: (αποφεύγει τους υδατάνθρακες ) τόνος με μαρούλι, καλαμάκια κοτόπουλου μ σαλάτα.

Έξτρα tips: Η Ελένη δεν αφήνει ποτέ τον οργανισμό της πολλές ώρες χωρίς φαγητό γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι αργότερα θα την κυριεύσει η πείνα με κίνδυνο να καταναλώσει ότι βρει μπροστά της!

Tip Ν.2: Συνδυάζει τα πάντα με σαλάτες και γενικότερα λαχανικά.

Επίσης αποφεύγει το λευκό ψωμί, δεν πίνει και δεν καπνίζει. Προσέχει πολύ τις ώρες του φαγητού της αλλά και τις ποσότητες.

Όσον αφορά στη γυμναστική, παραδέχεται ότι βαριέται να πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο, αλλά όποτε πηγαίνει, προτιμά να κάνει PILATES.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »