Pilabox Trail Race 2017: Στις 29 Ιανουαρίου στην Πεντέλη

Το Pilabox Trail Race 2017 θα διεξαχθεί στην Πεντέλη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, από τον πολυχώρο Pilabox – Pilabar.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του αγώνα:

PILABOX TRAIL RACE 2017

Ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR προκηρύσσει τον αγώνα 7th PILABOX TRAIL RACE 2017!!

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 για 7η συνεχή χρονιά και ώρα 10:00 π.μ.

Kαι φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας 4.0 Km  για όλους και ένας μεγαλύτερος 10.0 Km για τους πιο απαιτητικούς φίλους του ορεινού τρεξίματος. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον Νίκο Ραπτόπουλο και την Ασημίνα Συλαίου.

Pilabox Trail Race 2017: Στις 29 Ιανουαρίου στην Πεντέλη 1

Φέτος η διοργάνωση θα ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, προσφέροντας Τεχνική Μπλούζα Asics άριστης ποιότητας σε όλους, Mπαντάνα κεφαλής για τους καινούργιους μας δρομείς, Pasta Party ,Mετάλλιο σε όλους, Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Catering, Live Dj, Απασχόληση των μικρών μας φίλων,Photo Booth ‘finisher’ και πολλές εκπλήξεις-κληρώσεις δώρων σε όλους όσους θα λάβουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού!!!!! Επίσης, θα υπάρχει ενεργειακό gel σε όλα τα start packs και χρηματικά έπαθλα στους 3 πρώτους του μεγάλου αγώνα. Τέλος, φέτος, για πρώτη φορά θα γίνει το PILABOX EXPO, με wellness & athletic equipment.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει από την Δευτέρα 17/10/2016 και θα γίνονται μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.pilabox.com καθώς και στο PILABOX, Ηρακλείτου 94, Χαλάνδρι.

Στη σελίδα μας,  θα μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα και τις διαδρομές καθώς και νέα για την εξέλιξη της πορείας του PILABOX TRAIL RACE, από την εμφάνισή του το 2011 έως και το 2016 που έφτασε τις 300 συμμετοχές!!!

Επίσημοι χορηγοί του αγώνα: Stark & Watson, Physioathens.

Στ.Μ.Γαροφαλάκης.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 να περάσουμε ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση με Dj live set, catering για όλους και όπως πάντα ΄΄pita΄΄ για τη νέα χρονιά!!!

Με εκτίμηση, Νίκος Ραπτόπουλος.

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE