Perseas Boxing Club (Γαλάτσι)

Το Perseas Boxing Club στο Γαλάτσι, πρεσβεύει τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής που υπάρχει πίσω από την πυγμαχία, καθώς δεν πρόκειται για ένα απλό μάθημα. Η σχολή ιδρύθηκε το 2012 κι έθεσε εξ αρχής υψηλούς στόχους, τους οποίους και έπιασε από νωρίς!

Στόχος των προπονητών του Perseas Boxing Club δεν είναι να φτιάξουν απλά πυγμάχους, αλλά να καλλιεργήσουν το πνεύμα, το ήθος, το σεβασμό στον εαυτό τους και στον αντίπαλο, ώστε να γίνουν άξιοι της πραγματικής έννοιας του αθλητή.

Η σχολή διαθέτει την υψηλή αμερικανική τεχνογνωσία, αλλά δεν ξεχνάει και τις ρίζες του αθλήματος που ανήκουν στην αρχαία ελληνική παράδοση. Πρόθεση της σχολής είναι να μάθουν με το σωστό τρόπο και να αγαπήσουν το άθλημα όλοι όσοι το γνωρίσουν μέσω του «Περσέα», γιατί άλλωστε όταν αγαπάς κάτι το κάνεις τρόπο ζωής.

Ο ιδρυτής της, δάσκαλος Μανώλης Λαβδάκης, έθεσε υψηλούς στόχους όσον αφορά την λειτουργία, την ανάπτυξη και εξέλιξη της σχολής και καταβάλλεται καθημερινά προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων αυτών.

Στο Perseas Boxing Club ακολουθούνται και εφαρμόζονται τρεις βασικοί κανόνες σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το ήθος, η υψηλή αμερικανική τεχνογνωσία στον χώρο της Πυγμαχίας και η στενή και συνεχής συνεργασία με άλλες ειδικότητες. Όπως εργοφυσιολόγους και sports pecific power trainers, προκειμένου να βοηθήσουν τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα το γυμναστήριο διαθέτει εξοπλισμό και για όσους επιθυμούν προπόνηση με βάρη, καθώς έχει μηχανήματα (τροχαλίες, κωπηλατικές κ.α.), αλλά και ελεύθερα βάρη (μπάρες, αλτήρες, kettlebells κλπ.).

Πρωταρχικός στόχος των ιθυνόντων είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της πυγμαχίας όσοι το αγαπούν και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής που υπάρχει πίσω από αυτό.

Τα τμήματα που θα βρείτε στο Perseas Boxing Club καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλικιών και δυνατοτήτων: παιδικό, ενηλίκων, αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικό.

Εκάβης 39
Τ.Κ. 11146, Γαλάτσι
Τηλ: 213 002 6681
Email: perseasboxingclub@gmail.com
Site: perseasboxingclub.gr
Facebook: Perseas Boxing Club

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE