Τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat θα διεκδικήσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις 31 Αυγούστου στη Ρουμανία

Πριν από τα προκριματικά του K-1, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης καλείται να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το Σάββατο 31 Αυγούστου και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τούρκο-Ολλανδό Harun Kina.

Δες εδώ εικόνες από την προετοιμασία του

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Harun Kina, είναι ένας πολυ δυνατός αθλητής με ιδιαίτερη τεχνική, καθώς έχει ασχοληθεί με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες εκτός του kick boxing όπως το karate (shotokan), το Thai Boxing και το MMA, ενώ έχει στο ενεργητικό του πολύ σημαντικές νίκες και στόχος του σε κάθε αγώνα είναι το νοκ αουτ.

Τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat θα διεκδικήσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις 31 Αυγούστου στη Ρουμανία 1

Η επόμενη δυνατή μάχη για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή θα δοθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, έχοντας ως μόνο στόχο να κατακτήσει για πρώτη φορά τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat στα 71kg. Πρόκειται για έναν τίτλο που κατέκτησε ο Albert Krauss το 2011 στην Φρανκφούρτη και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτοχο, καθώς λόγω συμβατικών υποχρεώσεων με άλλη διοργάνωση, ο Krauss δε θα μπορέσει να τον ξαναδιεκδικήσει.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο Baneasa Shopping City, το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: www.fightsports.gr

 

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital