Oxygen Fitness Athens (Π. Φάληρο)

Oxygen Fitness Athens 16

Σας καλωσορίζουμε στο Oxygen Fitness, το γυμναστήριο που βρίσκεται σε μια πανέμορφη πράσινη γειτονιά του Π.Φαλήρου, ακριβώς δίπλα από το καινούργιο πάρκο-παιδική χαρά στην οδό Ζαΐμη & Αμφιθέας.

Έχουμε εμπνευστεί και δημιουργήσει ένα φιλικό χώρο με σκοπό να νιώθετε οικεία – όπως στο σπίτι σας – για να κάνετε γυμναστική σήμερα που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Θεωρούμε ότι πέρα από το σύγχρονο εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή, το ανθρώπινο δυναμικό και η προσωπική επαφή είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τη φυσική και ψυχολογική μας κατάσταση, να κάνουμε αυτό που λέμε τη γυμναστική «τρόπο ζωής».
Γι αυτό επιλέγουμε τόσο στον τομέα των ομαδικών προγραμμάτων όσο και στην προσωπική γυμναστική εξειδικευμένους ανθρώπους με πολύχρονη διαδρομή στο χώρο του fitness.

Στο γυμναστήριο μας μπορείτε να ασκηθείτε με όλους τους σύγχρονους τρόπους εξάσκησης, όπως συμμετέχοντας σε ομαδικό πρόγραμμα –group fitness- ή ατομικά με την καθοδήγηση προσωπικού προγράμματος και επίβλεψη γυμναστή ή ακόμη και αυστηρά ατομικά υπό την αποκλειστική καθοδήγηση προσωπικού γυμναστή –personal training. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου απεριόριστα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από τις 7.30 έως τις 23.30.

Οι βασικές συνδρομές του γυμναστηρίου είναι για 3, 6 και 12 μήνες ή ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του μέλους διαμορφώνουμε συνδρομή συγκεκριμένης διάρκειας. Το μηνιαίο κόστος ξεκινά από 21,6€ ή και 20 –ετήσια συνδρομή- στις περιπτώσεις οικογενειακών, φοιτητικών ή ομαδικών εκπτώσεων! Παράλληλα κατά τη διάρκεια της σεζόν δημοσιεύουμε ειδικές προσφορές ως επιβράβευση στα μέλη που μας τιμούν με την παρουσία τους!

Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει δικαίωμα «παγώματος» χρόνου σε περίπτωση που για προσωπικούς λόγους δεν μπορείτε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας.

Η γυμναστική δεν είναι απλά η δουλειά μας, είναι το hobby μας…

Μας αρέσει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας…για τους φίλους μας!

Θέλετε να δοκιμάσετε;

Υ.Γ. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το γυμναστήριο μας κάνοντας χρήση της παροχής μας: «δωρεάν ημερήσια δοκιμαστική προπόνηση»!

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή_ 7:30 π.μ. – 11:30 μ.μ.

Σάββατο_ 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Λ.Αμφιθέας 152,

Παλαιό Φάληρο

Tηλ.. 210.9843711

E-mail: info@oxygenfitnessathens.gr

Site : oxygenfitnessathens.gr

Facebook: Oxygen-Fitness-Athens

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »