Τα… όργια μας κάνουν πιο υγιείς και ισορροπημένους!

Στο παγκόσμιο best seller «50 Shades of Grey» της Βρετανίδας E L James υπάρχει στο σπίτι-υπερπαραγωγή του ήρωα το περιβόητο κόκκινο δωμάτιο πόνου. Στο δωμάτιο αυτό ο 27χρονος Christian Grey πηγαίνει τις ερωμένες του και τις μυεί στο σαδομαζοχισμό. Κάνει fucking hard σεξ και το απολαμβάνει. Οσοι είπατε ότι αυτό δεν σας αφορά ξανασκεφτείτε το.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε αριθμό 1350 ατόμων που δημοσιεύτηκε στην “Journal of Sexual Medicine”, όσοι τρελαίνονται για kinky καταστάσεις στο κρεβάτι ( BDSM, Δέσιμο, Πειθαρχία, Σαδισμός, Μαζοχισμός) και βαριούνται τα ίδια και τα ίδια έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν ανώτεροι από τους άλλους που τη βρίσκουν με vanilla sex (το συνηθισμένο σεξ) καθώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, είναι λιγότερο νευρωτικοί ως άνθρωποι, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, έχουν πιο υγιή σεξουαλική ζωή και ζουν καλύτερη και πιο έξυπνη ζωή.

[adSense]

Τα αποτελέσματα βγήκαν μετά από τη μελέτη του ερωτηματολογίου που δόθηκε στους ανθρώπους που πήραν μέρος στην έρευνα. Στο ερωτηματολόγιο οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τη μόρφωση, τις καθημερινές συνήθειες, το lifestyle, τις προτιμήσεις και με πολλά άλλα όσων πήραν μέρος στην έρευνα.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Andreas Wismeijer, ο οποίος έδωσε συνέντευξη για αυτό το θέμα στο LiveScience, τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι απολύτως λογικά: «Οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πειραματιστούν στο σεξ και δεν φοβούνται να ζήσουν νέες εμπειρίες στο κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι, πιο τολμηροί, λιγότερο νευρωτικοί, πιο υγιείς ψυχολογικά και ζουν αυτό που πραγματικά θέλουν χωρίς να υπολογίζουν ότι αυτό δεν είναι και πολύ αποδεκτό από την κοινωνία. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα τους. Νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και δεν κρύβονται. Κάνουν αυτό που θέλουν και το απολαμβάνουν».

Ο Wismerijer επίσης πιστεύει ότι όσοι απολαμβάνουν μόνο το λεγόμενο vanilla sex, δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά θέλουν και απλά βολεύονται στα κλασικά και «ακίνδυνα».

Πηγή: protothema.gr

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital