Ορφανός Αναστάσιος Γεώργιος Personal Trainer

Ο Αναστάσιος – Γεώργιος Ορφανός είναι πιστοποιημένος Personal Trainer από την Base training Athens « Εξειδικευμένη Ακαδημία Εκπαίδευσης Γυμναστών – Fitness International Basic Certification»

Ορφανός Αναστάσιος Γεώργιος Personal Trainer 1

Έχει ειδικότητα στο Functional Training, μία από τις καλύτερες μεθόδους για ισορροπημένη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος και επίτευξη μέγιστης λειτουργικότητας.

Ορφανός Αναστάσιος Γεώργιος Personal Trainer 2

Εργάζεται ως γυμναστής στην air fast tickets, προσπαθώντας πάντα να βρει νέους τρόπους να ξυπνά το ενδιαφέρον του κόσμου για άσκηση και παράλληλα ξεδιαλύνοντας γνωσιακά κομμάτια πάνω σε αυτήν, γι’ αυτούς που θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω.

Ορφανός Αναστάσιος Γεώργιος Personal Trainer 3

Υπήρξε αρκετά χρόνια αθλητής κωπηλασίας και κανόε καγιακ με πανελλήνιες διακρίσεις. Ασχολείται επίσης, με το τρίαθλο και συμμετέχει κάθε χρόνο στους μαραθωνίους.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE